NÄYTTÖTUTKINTO, ASIAKASPALVELU JA MYYNTI / FINANSSI

Merkonomi, liiketalouden perustutkinto / aikuiskoulutus

HAE MUKAAN! Haku käynnissä 25.8.2017 asti.
Hakulomake sivun alalaidassa.

Asiakaspalvelun ja myynnin osaamisalalla suoritettava näyttötutkinto on tarkoitettu erityisesti sinulle, joka toimit tai olet toiminut esim. kaupan alan asiakaspalvelu-, myynti-/markkinointitehtävissä  tai asiakaspalvelu- / neuvontatehtävissä pankki-, vakuutus- tai rahoitusalalla.

Monimuotoisena (lähi- ja verkko-opinnot sekä työpaikalla oppiminen) toteutettava liiketalouden perustutkintoon johtava näyttötutkintokoulutus sopii myös alan vaihtajalle.

Lue lisää: Mikä on näyttötutkinto >>

Tutkinto: Liiketalouden perustutkinto
Osaamisala: Asiakaspalvelu ja myynti
Tutkintonimike: Merkonomi
Pohjakoulutus: Ei määritelty

Suunniteltu kesto: 0–1,5 vuotta
Valmistava koulutus: Työpaikka, verkko ja lähiopetus
Opiskelumuoto: Näyttötutkinto
Opetuskieli: Suomi

Jatkuva suorahaku: Hakulomake sivun alalaidassa
Seuraava koulutus: Seuraava ryhmäaloitus on syyskuussa 2017. Voit halutessasi tiedustella onko tammikuussa aloittaneessa ryhmässä tilaa.

Tutkinnon osat

Kaikille yhteinen: asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu osana liiketoimintaa, vuorovaikutustaidot, työvälineiden hallinta (MS Office -ohjelmat, internet ja tiedonhaku), englannin ja ruotsin kieli

Valinnaisina tutkinnon osina mm.

Kaupan palvelu ja myynti, Asiakkuuksien hoito,Visuaalinen myyntityö, Myynnin tukipalvelut, Finanssipalvelut, Markkinointiviestinnän toimenpiteiden suunnittelu ja toteutus, Sähköinen kaupankäynti, Tuoteneuvonta, Toiminnan kannattavuuden suunnittelu, Pankki- ja rahoituspalvelut ja Vakuutus- ja eläkepalvelut

Tutkinnon rakenne  >>

Ammatissa

Asiakaspalvelu ja myynti -suuntautuneista opinnoista valmistuneilla merkonomeilla tyypillisiin työtehtäviin kuuluu mm. monikanavainen asiakaspalvelu, tuotteiden ja palveluiden myynti ja myynnin tukitoimet sekä myyntityötä tukeva mainonnan ja markkinoinnin tehtävät.

Tyypillisiä ammatteja ovat mm. kaupan myyjä, kassavastaava, tuote-esittelijä, vastuumyyjä, toimisto- ja markkinointiassistentti, myyntisihteeri, pankki- ja vakuutusalan palvelumyyjä/asiakasneuvoja.

Kokemuksia koulutuksesta

Olen työskennellyt menestyksellisesti kiinteistönvälittäjänä jo yli 20 vuotta. Aloitin työurani jo nuorena ja yksi asia on jäänyt harmittamaan; lakki puuttuu! LKV-pätevyys on ollut riittävä ammatissani, mutta oppimisen halu ja lyhyeksi jääneet opiskelut innostivat, hektisen työni vastapainoksi uudestaan opin tielle.

Onneksi löysin Perho Liiketalousopiston, joka vastasi täydellisesti ”Duracel”-luonnettani. Perhossa voit opiskella oman aikataulusi ehdoilla joustavasti pätevien opettajien johdolla. Saat henkilökohtaista tsemppiä ja päivität tietotaitosi vastaamaan alati muuttuvan maailman vaatimuksia kiireisenkin työn ohella. Ihan huippu paikka – suosittelen jokaiselle! Nina Kantele, RE/MAX Elegance

Koulutuspaikka

Perho Liiketalousopisto, Malmin kampus, Latokartanontie 12, 00700 Helsinki

Kustannukset

Koulutuksen alussa perimme 58 € tutkintomaksun, muutoin koulutus on maksutonta. Matka- ja oppimateriaalikustannuksista opiskelija vastaa itse.

Lisätiedot

Kirsi Kärki-Luoto, koulutuspäällikkö, liiketalous
040 7144 264
kirsi.karki-luoto (at) perho.fi

Hakutoimisto
(09) 350 9210
hakutoimisto (at) perho.fi

HAKULOMAKE

Liiketalouden perustutkinto, näyttötutkinto

  • Hakijan tiedot

  • Aiempi koulutus ja suoritetut tutkinnot

  • Muu koulutus tai tutkinnot

  • Nykyinen työpaikka

    (Huomioithan, että näyttötutkinnon suorittaminen (myös oppisopimus) edellyttää, että sinulla on hakemaasi tutkintoon sopiva työpaikka. Tarkempia tietoja aiheesta voit kysyä tutkinnon vastuuhenkilöltä.)