NÄIN HAET MEILLE

Suuntaa suoraan ammattiin

Ammatillinen perustutkinto on ponnahduslauta työelämään sekä jatko-opintoihin ammatti- tai tiedekorkeakouluun riippumatta siitä, suoritatko perustutkinnon lukio- vai peruskoulupohjalta.

Akateemiset opinnot – pääsykokeet mukaan lukien – saavat hyvän tuupin Perho Liiketalousopistossa tekemällä oppien hankitusta ja työelämän arvostamasta tieto-taidosta, jossa on kansainvälinen pore.

Ota yhteyttä Hakutoimistoomme ja selvitä mahdollisuutesi opiskelupaikkaan!

 

Jatkuva haku päivä- ja monimuoto-opintoihin

• jos olet suorittanut lukion, ammatillisen tai korkeakoulututkinnon tai sinulla on työkokemusta, hae meille tämän sivun lopussa olevalla lomakkeella

Valtakunnallinen kevään yhteishaku päiväopintoihin

• jos pohjakoulutuksesi on peruskoulu, hae meille Opintopolku.fi:ssä

 

Jatkuva haku @ perho.fi näyttötutkintomuotoisiin opintoihin

Näyttötutkintomuotoisilla opinnoilla voit suorittaa Perho PROssa perustutkinnon ja/tai päivittää osaamistasi yksittäisillä tutkinnon osilla esimerkiksi työn ohessa. Opiskelijavalinnoissa painotetaan mm. työkokemusta alalta, jonka opintoihin on hakeutumassa. Pohjakoulutusvaatimusta ei ole.

Näyttötutkinnon suorittamista varten tarvitset työpaikan, jossa järjestettävissä tutkintotilaisuuksissa osoitat osaamisesi aidoissa, tutkintoa vastaavissa työtehtävissä.

Oppisopimus sekä lisä- ja täydennyskoulutus

Oppisopimuskoulutus, ammatti- ja erikoisammattitutkinnot sekä valmennukset yrityksille tarjoaa Perho PRO.

 

HAKULOMAKE – jatkuva haku: perustutkinnot

Jatkuva haku perustutkinto-opintoihin (ammatillisen tai korkeakoulututkinnon suorittaneet ja/tai työkokemusta jo hankkineet)
  • Aiempi koulutus ja suoritetut tutkinnot