NÄIN HAET MEILLE

Suuntaa suoraan ammattiin

Ammatillinen perustutkinto on ponnahduslauta työelämään sekä jatko-opintoihin ammatti- tai tiedekorkeakouluun riippumatta siitä, suoritatko perustutkinnon lukio- vai peruskoulupohjalta. Akateemiset opinnot – pääsykokeet mukaan lukien – saavat myös hyvän pohjan Perho Liiketalousopistossa tekemällä oppien hankitusta ja työelämän arvostamasta tieto-taidosta, jossa on kansainvälinen pore.

Varmista itsellesi opiskelupaikka

Tiesithän, että haku ammatilliseen koulutukseen ja haku ammattikorkeakouluihin/yliopistoihin ovat omia erillisiä hakujaan. Voit siis hakea sekä ammatilliseen koulutukseen että ammattikorkeakouluun/yliopistoon saman aikaisesti ilman, että ne vaikuttaisivat toistensa tuloksiin. Valintatulokset saatuasi päätät, minkä opiskelupaikan otat vastaan.

Näin haet meille Perho Liiketalousopisto

Näin haet meille: jatkuva haku ja yhteishaku perustutkintoihin @ Opintopolku.fi

• keväisin järjestettävä valtakunnallinen yhteishaku on peruskoulupohjaisten hakijoiden ensisijainen väylä toisen asteen opintoihin
• lukio- ja muu opintopohjalta koulutuksiin hakeutuminen tapahtuu pääsääntöisesti jatkuvassa haussa, mutta lukion päättötodistuksella voi hakea myös yhteishaussa. Jatkuva haku on auki läpi vuoden.

Jatkuva haku – lue lisää >>

Jatkuva haku myös Perho PROn lisä- ja täydennyskoulutuksiin

Perho PROssa >> voit suorittaa mm. ammatti- tai erikoisammattitutkinnon, jolla täydennät osaamistasi esimerkiksi työn ohessa. Opiskelijavalinnoissa painotetaan mm. työkokemusta alalta, jonka opintoihin on hakeutumassa. Pohjakoulutusvaatimusta ei ole.