NÄIN HAET MEILLE

Suuntaa suoraan ammattiin

Ammatillinen perustutkinto on ponnahduslauta työelämään sekä jatko-opintoihin ammatti- tai tiedekorkeakouluun riippumatta siitä, suoritatko perustutkinnon lukio- vai peruskoulupohjalta. Akateemiset opinnot – pääsykokeet mukaan lukien – saavat myös hyvän pohjan Perho Liiketalousopistossa tekemällä oppien hankitusta ja työelämän arvostamasta tieto-taidosta, jossa on kansainvälinen pore.

Ammatillisen koulutuksen ja ammattikorkeakoulujen/yliopistojen haut ovat omia erillisiä hakujaan. Voit siis hakea ammatilliseen oppilaitokseen ja korkeakouluun saman aikaisesti ilman, että haut vaikuttaisivat toistensa tuloksiin.

Näin haet meille Perho Liiketalousopisto

Näin haet meille: jatkuva haku ja yhteishaku perustutkintoihin @ Opintopolku.fi

• keväisin järjestettävä valtakunnallinen yhteishaku on peruskoulupohjaisten hakijoiden ensisijainen väylä toisen asteen opintoihin
• lukio- ja muu opintopohjalta koulutuksiin hakeutuminen tapahtuu pääsääntöisesti jatkuvassa haussa, mutta lukion päättötodistuksella voi hakea myös yhteishaussa. Jatkuva haku on auki läpi vuoden.


Jatkuva haku myös ammatilliseen lisäkoulutukseen

Perho PROssa >> voit suorittaa mm. ammatti- tai erikoisammattitutkinnon, jolla täydennät osaamistasi esimerkiksi työn ohessa. Opiskelijavalinnoissa painotetaan mm. työkokemusta alalta, jonka opintoihin on hakeutumassa. Pohjakoulutusvaatimusta ei ole.