NÄIN HAET MEILLE

Suuntaa suoraan ammattiin

Perustutkinto on nopea reitti ammattiin ja hyvä pohja korkeakouluopinnoille.

Ammatillinen koulutuksen/lukioiden ja korkeakoulujen/yliopistojen yhteishaut eivätkä vaikuta toistensa tuloksiin. Saatuasi valintatulokset voit itse päättää, minkä opiskelupaikan vastaanotat.

Hakureitit nuorten päiväopintoihin

1/ Yhteishaku ja erillishaku @ Opintopolku.fi

• olet peruskoulun tai lukion suorittanut ja/tai ylioppilas, etkä ole jo suorittanut ammatillista tutkintoa tai korkeakoulututkintoa
Hae päiväopintoihin yhteishaussa Opintopolku.fi:ssä >>

2/ Jatkuva haku nuorten päiväopintoihin @ perho.fi

• olet suorittanut ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon
Hae päiväopintoihin täyttämällä suorahakulomake  >>

3/ Ota suoraan yhteyttä Hakutoimistoomme

Vaikka varsinainen haku olisikin jo mennyt ohi, voit ottaa yhteyttä Hakutoimistoomme >> ja selvittää mahdollisuutesi opiskelupaikkaan: hakutoimisto (at) perho.fi, 09 350 9210

Meiltä siirryt sujuvasti työelämään ja/tai korkeakouluun

Perustutkinto on myös luonteva ponnahduslauta jatko-opintoihin ammatti- tai tiedekorkeakoulussa riippumatta siitä, oletko suorittanut perustutkinnon lukio- vai peruskoulupohjalta.

Akateemiset opinnot – pääsykokeet mukaan lukien – saavat hyvän buustin Perho Liiketalousopistossa tekemällä oppien hankitusta ja työelämän arvostamasta tieto-taidosta, jossa on kansainvälinen twisti.

Meillä hankittu työelämäkokemus ja -verkostot ovat nekin pelkkää plussaa jatkon kannalta – oli se valmistumisesi jälkeinen etappisi työelämä tai akateemiset opinnot.

Hakureitti aikuis-/monimuoto-opintoihin

Suorahaku @ perho.fi

Näyttötutkintomuotoisilla aikuisopinnoilla voit suorittaa perustutkinnon ja/tai päivittää osaamistasi joustavasti ilta-/ja monimuoto-opintoina esimerkiksi työn ohessa. Opiskelijavalinnoissa painotetaan mm. työkokemusta alalta, jonka opintoihin on hakeutumassa. Haku opintoihin tapahtuu suorahakulomakkeella.

Näyttötutkinnon suorittamista varten tarvitset työpaikan, jossa järjestettävissä tutkintotilaisuuksissa osoitat osaamisesi aidoissa, tutkintoa vastaavissa työtehtävissä. Pohjakoulutusvaatimusta ei ole.

Suorahaku ravintola-alan näyttötutkinto >>
Suorahaku matkailualan näyttötutkinto >>

Suorahaku liiketalouden näyttötutkinto >>

Lisätiedot ja tiedustelut
hakutoimisto (at) perho.fi
09 350 9210

Hakutoimisto >>

Oppisopimus sekä lisä- ja täydennyskoulutus

Oppisopimuskoulutus, ammatti- ja erikoisammattitutkinnot sekä valmennukset yrityksille: Perho PRO >>