Pitää syödä pitaa Rautatientorilla


Perhon Ruokarekka Helsingin Rautatieasemalla ke 30.5.2018 klo 19.00– to 31.5. 02.00.
Perho Liiketalousopiston kokit ja tarjoilijat presents.
Pitaleipiä moneen makuun! Pistäydy luukulla Rautatientorilla.

Valitse täytteeksi

Kasvispitaan
Chipotle-majoneesia, mole-kastiketta, guacamolea, vegetäytettä (sipulia, paprikaa ja keskurpitsaa), salaattia ja frittisipulia

Kanapitaan
Chipotle-majoneesia, marinoitua punasipulia, salaattia ja frittisipulia

Kurkun kostukkeeksi
Homemade lemonade

Mitä me tästä opimme?

Yrittäjyyttä. Hmmm, valmistamme ruokaa myyntiin. Mites myynti- ja markkinointi? Hankimme ensin luvan Perhon Ruokarekalle Helsingin Rautatieasemalle. Suunnittelimme ja hinnoittelimme ruokatuotteen. Opettelimme lattiasta luukulle Perhon Ruokarekan omavalvonnan. Kuka tulee duuniin – tehdäänkö työvuorolistat? Haloo hemmot,  mistä pohjakassa. Tiimissä on puhallettava yhteen hiileen: Otamme vastuuta ryhmän jäsenistä – meitä on kolmesta kakkosvuoden kokki ja tarjoilijaryhmästä.