Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Sopiiko kokin ammattitutkinto minulle?

Kokin ammattitutkinto on suunnattu sinulle, joka haluat kehittää itseäsi ja päivittää tietojasi ruokapalvelualalla.

Sinulla on alan peruskoulutus tai työkokemusta. Ammattitutkinto suoritetaan ruokaravintolassa tai tilaus- ja juhlapalveluyrityksessä oppisopimuskoulutuksena.

Kuvassa kokkeja valmistamassa ruokaa keittössä.

Ruokapalvelujen ammattitutkinnosta on kaksi osaamisalaa

  • ravintolaruoanvalmistuksen osaamisala, ravintolakokki
  • suurtalousruoanvalmistuksen osaamisala, suurtalouskokki

Ravintolaruoanvalmistuksen osaamisalalta valmistuvat ravintolakokit työskentelevät ruokaravintolassa tai itsenäisenä yrittäjänä. Työpaikkoja ovat erityyppiset ruokaravintolat, tilaus- ja juhlapalveluyritykset ja matkustajalaivojen ruokaravintolat.

Suurtalousruoanvalmistuksen osaamisalan suorittaneet suurtalouskokit työskentelevät ammatti- ja suurtalouskeittiöissä kokin työtehtävissä.

Ravintola-alalle työllistyy tällä hetkellä erinomaisesti.

Tutkinnon muodostuminen

Koulutuksen laajuus on 150 osaamispistettä. Opintojen alussa sinulle tehdään henkilökohtainen osaamisenkehittämissuunnitelma, jonka perusteella koulutuksen kesto määräytyy. Koulutuksen keskimääräinen kesto on 1-1,5 vuotta.

Koulutuksen hinta

Opiskelumaksu 150 eur


Jatkuva haun hakemusten käsittely

Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse viimeistään kuukauden sisällä hakemuksesi saapumisesta.

Lisätietoa jatkuvasta hausta >>


KOKIN AMMATTITUTKINTO – LISÄTIEDOT

Mervi Vilén-Peltoniemi, koulutuspäällikkö
040 738 9375
mervi.vilen-peltoniemi (at) perho.fi

Anne Rautamäki
Hakupalvelut
040 147 8543
anne.rautamaki (at) perho.fi

hakutoimisto (at) perho.fi