Ruokapalvelujen ammattitutkinto
Sopiiko kokin ammattitutkinto minulle?
Kokin ammattitutkinto on suunnattu sinulle, joka haluat kehittää itseäsi ja päivittää tietojasi ruokapalvelualalla.
Sinulla on alan peruskoulutus tai työkokemusta. Ammattitutkinto suoritetaan ruokaravintolassa tai tilaus- ja juhlapalveluyrityksessä oppisopimuskoulutuksena.
Ruokapalvelujen ammattitutkinnosta on kaksi osaamisalaa
- ravintolaruoanvalmistuksen osaamisala, ravintolakokki
- suurtalousruoanvalmistuksen osaamisala, suurtalouskokki
Ravintolaruoanvalmistuksen osaamisalalta valmistuvat ravintolakokit työskentelevät ruokaravintolassa tai itsenäisenä yrittäjänä. Työpaikkoja ovat erityyppiset ruokaravintolat, tilaus- ja juhlapalveluyritykset ja matkustajalaivojen ruokaravintolat.
Suurtalousruoanvalmistuksen osaamisalan suorittaneet suurtalouskokit työskentelevät ammatti- ja suurtalouskeittiöissä kokin työtehtävissä.
Ravintola-alalle työllistyy tällä hetkellä erinomaisesti.
Tutkinnon muodostuminen
Koulutuksen laajuus on 150 osaamispistettä. Opintojen alussa sinulle tehdään henkilökohtainen osaamisenkehittämissuunnitelma, jonka perusteella koulutuksen kesto määräytyy. Koulutuksen keskimääräinen kesto on 1-1,5 vuotta.
Koulutuksen hinta
Opiskelumaksu 150 eur
Jatkuva haun hakemusten käsittely
Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse viimeistään kuukauden sisällä hakemuksesi saapumisesta.
Lisätietoa jatkuvasta hausta >>
KOKIN AMMATTITUTKINTO – LISÄTIEDOT
Mervi Vilén-Peltoniemi, koulutuspäällikkö
040 738 9375
mervi.vilen-peltoniemi (at) perho.fi
Anne Rautamäki
Hakupalvelut
040 147 8543
anne.rautamaki (at) perho.fi
hakutoimisto (at) perho.fi