Mechelininkatu 7, 00100 Helsinki – Myyntipalvelu ma–pe 10–15.30 – 020 1180 810 – myynti (at) perho.fi – ravintolaperho.fi >>

RAVINTOLA PERHO

Aito työympäristö opiskelijoille

Ravintola Perho on Perho Liiketalousopiston opetusravintola, joka tarjoaa aidon työympäristön ravintola-alan opiskelijoillemme. Ravintola toimii Töölön kampuksen yhteydessä.

Tulevat kokit ja tarjoilijat aloittavat opintonsa työssäoppimalla ravintolan salissa ja keittiössä. Ravintolan toimintaa piristävät opiskelijoiden pop up -ravintolat, jotka ovat opiskelijoiden yrttäjyysopintoja.

Ravintola Perho on ylimmällä tasolla mm. Portaat Luomuun-ohjelmassa:

”Keittiössä käytetään runsaasti luomutuotteita jokaisesta raaka-aineryhmästä. Tavanomaisia tuotteita käytetään vain silloin, jos luomuvaihtoehtoja ei ole saatavissa.”

(Viitteellinen luomun käyttöprosentti 85–100 %)

Ravintola Perhon panimo

Opetuspanimona toimiva Ravintola Perhon panimo on aloittanut toimintansa vuonna 1995. Panimolaitteet sijaitsevat Töölössä opetuskeittiön yhteydessä. Panimossa tuotetaan olutta keskimäärin kahdesti viikossa. Opiskelijat osallistuvat ohjatusti oluen valmistukseen.

Perho Liiketalousopiston opiskelijoille Ravintola Perhossa á la carte -annoksista alennusta 20 %

Aukioloajoista, pöytävarauksista, tapahtumista, lounaslistasta, a la carté-listasta ja noutomyynnistä lisätietoja Ravintola Perhon kotisivuilta >>