Seuraa Veggie Culinary Master -kilpailua Sadonkorjuumarkkinoilla
Kokkiopiskelijoiden parikilpailussa la 17.9. valmistetaan kasvisruokaa Perho Liiketalousopiston Green City Farmin vastuullisesti kasvatetuista satokauden vihanneksista. Sadonkorjuumarkkinoiden yhteydessä järjestettävässä Veggie Culinary Master–kilpailussa ovat mukana kisaamassa Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda Keravalta, OMNIA Espoosta, Stadin AO ja Perho Liiketalousopisto Helsingistä.
Yleisö on tervetullut seuraamaan hyvän mielen Veggie Culinary Master -kilpailua!
Aika: la 17.9.2022 klo 11.00-13
Paikka: Perho Liiketalousopisto, Malmin kampus, Vanha Helsingintie 13, 00700 Helsinki
Kilpailuihin valmistautuminen
Kilpailijat valmistautuvat tutustumalla Green City Farmin pellon vihanneksiin ja yrtteihin sekä esivalmistelevat suunnittelemansa annokset perjantaina 16.9. Kilpailijapari valmistaa valitsemistaan vihanneksista kaksi finger foodia / canapéta ja yhden lautasannoksen.
Kilpailun aikataulu
Klo 11.00 Veggie Culinary Master–kilpailu alkaa
Klo 12.15 Fingerfood–annokset esille
Klo 13.00 Lautasannos esille
Klo 14.30 Veggie Culinary Master-kilpailun tulosten julkistus
Veggie Culinary Master kilpailun päätuomarit
- Johan Kurkela, Bocuse d’Or -kilpailija Lyon 2023
- Aino Kasanen, Bocuse d’Or -assistentti Lyon 2023
- Petra Väänänen, MasterChef 2022 -amatöörikilpailun voittaja
- Risto Mikkola, HK. Local Bistro
Arvioinnin osa-alueet
- Annoksen maku, rakenne ja esillelaitto
- Raaka-aineen kunnioittaminen
- Monipuolisuus
- Kestävän kehityksen edistäminen annoksen suunnittelussa ja valmistuksessa sekä hävikin minimointi
- Aikataulussa pysyminen
Veggie Culinary Master –kasvisruokakilpailu – Lisätiedot
Antti Porna, valmentaja
041 523 8667
antti.porna (at) perho.fi