Startti

Onneksi olkoon, uusi #perholainen

Olet tehnyt hyvän valinnan! Perho Liiketalousopistosta valmistuneet opiskelijat työllistyvät hyvin niin Suomessa kuin ulkomailla. Haluamme myös sinun olevan ja tuntevan olosi kotoisaksi tässä onnistujien joukossa jo heti siitä hetkestä, kun aloitat meillä opintosi.

Perholaisuus on tekemisen asennetta ja yhteisön voimaa.

Meille oppiminen on elämän alueet kattava kokonaisuus, joka ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan. Osaamista hankitaan monikanavaisesti yhdistäen joustavasti eri koulutusmuotoja, työelämän kanssa kiinteää yhteistyötä ja toteutustapoja, jotka kunnioittavat opiskelijan yksilöllisiä oppimisen tapoja ja valintoja.


Palveleva, innostava, vastuullinen ja edelläkävijä

Arvomme palveleva, innostava, vastuullinen ja edelläkävijä ohjaavat jokapäiväisiä valintojamme. Haastamme itsemme toimialojen rajat ylittävään ylivertaiseen palveluosaamisen tuottamiseen.

Tuemme ja ohjaamme opiskelijaa kehittymään aktiivisena oppijana ja omaan alaansa ammatillisesti kiinnittyneenä ammattilaisena. Oppimisessa korostuu toiminnallisuus, työelämälähtöisyys ja tekemällä oppiminen. Työelämässä oppiminen aidoissa työympäristöissä on merkittävä opetusmenetelmä.

Opiskelija voi edetä opinnoissaan yksilöllisesti oman elämäntilanteensa mukaisesti. Opettaja on opintoja ohjaava, kannustava ja opiskelijan kehittymistä tukeva asiantuntija.

Toivotamme sinulle menestystä opintoihin ja innostavaa opiskelijaelämää!

Tule siksi, mikä haluat olla.

Juha Ojajärvi, rehtori, toimitusjohtaja
0400 939 269
juha.ojajarvi (at) perho.fi