Ruokailu kampuksilla

Hyvä ruoka – hyvä päivä

Ruokailu sujuu yhtä tai useampaa aterinta käyttäen, vaikka syödään sitä joskus sorminkin – mutta vain, jos etiketti sen sallii. Aterimista haarukan toi Suomeen tiettävästi puolalainen Katarina Jagellonica 1562, kun hän avioitui Turun linnassa hovia pitäneen Juhana Herttuan kanssa.

Ruokailu kampuksilla

Perholaisten opiskelijatuen koordinaattori/uravalmentaja, opo ja keväinen grillivälipala

Ruokailu kampuksilla Malmica Fazer AmicaRuokailu Malmin kampuksella

FAZER AMICA
Ma–to 7.30–19.05 ja pe 7.30–14

Malmin kampuksen opiskelijoiden sekä henkilökunnan yhteisessä ravintola ja kahvio Fazer Amicassa päiväopiskelija saa yhden maksuttoman aterian päivässä Kela- tai ajokorttia näyttämällä. Lounastauko on reilun tunnin mittainen.

Iltaisin lähiopetusta saavilla aikuisopiskelijoilla on mahdollisuus ruokailu- ja kahvilapalvelujen käyttöön ennen iltatuntien alkua ja välitunnilla omakustanteisesti.

Ruokailuajat Malmin kampuksella

  • ma–pe 10.30–13.30
  • ma–to myös klo 14.30–17.30

Viikoittain vaihtuva lounaslista:


Ruokailu kampuksilla

Ruokailu Töölön kampuksella

OPISKELIJARAVINTOLA PERHON HERKKU
Ma–pe klo 7.30–13.15

Töölön kampuksen opiskelijoiden ja henkilöstön yhteinen Opiskelijaravintola Perhon Herkku tarjoaa opiskelijoille opiskelupäivinä maksuttoman aamupuuron ja yhden aterian. Terveydellisistä tai katsomuksellisista syistä johtuvista erikoisruokavalioista on ilmoitettava uraohjaajalle ensimmäisellä kouluviikolla.

Ruokailuajat Töölön kampuksella

  • ma–pe klo 7.30–10 aamiainen
  • opiskelijoiden ruokailuvuorot Wilmassa (tiedotteet)