Stipendit 2025
Pe 30.5.2025 valmistujaisjuhlassa perholaisille ammattiin valmistuneille jaettiin Helmi-säätiön, Henrik Bitten, Haaga Instituutti -säätiön, Chef Einon, Suomen Gastronomien seuran, Etelä-Suomen aluerahasto ja alueen K-ruokakauppiaiden, Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n, PAM Uudenmaan MARAVA-ammattilaiset ry. 701:n, Pohjois-Helsingin Yrittäjät ry:n ja Perho Liiketalousopiston stipendejä.
Nimi on julkaistu stipendinsaajan suostumuksella.
Etelä-Suomen Yrittäjät / Henrik Bitten stipendi
Maria Kassari, ravintola- ja catering-ala
Perustelu: Yrittäjämäinen toiminta ja kiinnostus yrittäjyyteen
Jonne Lauronen, ravintola- ja catering-ala
Peustelu: Yrittäjämäinen toiminta ja kiinnostus yrittäjyyteen
Anna Lindroos, matkailuala
Perustelu: Anna on yrittäjähenkinen opiskelija, joka ideoi ja tekee rohkeasti opintoja eteenpäin loistavalla asenteella. Hän antaa aina täyden panostuksen kaikkeen mitä on opinnoissaan tehnyt.
Haaga Instituutti -säätiön stipendi
Bhanu Adhikari, ravintola- ja catering-ala
Iines Hickman, ravintola- ja catering-ala
Perustelu: Ines on omalla positiivisella ja kiinnostuksellaan Ravintola-alaa kohtaan luonut itselleen opintojen aikana laajan ammatillisen verkoston. Hänet on palkattu vakituiseen työsuhteeseen ravintola Demoon, jossa hän on suorittanut opintoja kiitettävillä arvosanoilla.
Mikael Kuosmanen, ravintola- ja catering-ala
Perustelu: Aina luotettava, kunnia-asia hoitaa työtehtävänsä parhaalla mahdollisella tavalla. Hän kykenee ottamaan palautetta vastaan sekä muuttamaan omia toimintojaan palautteen perusteella. Mikael on sosiaalinen ja nöyrä, mutta määrätietoinen tiimipeluri, joka on saanut työssäoppimisjaksoiltaan kiitosta, sekä kollegoiltaan että lukuisilta asiakkailta, ammattimaisesta otteestaan hienoa asennetta unohtamatta.
Rasmus Lämsä, ravintola- ja catering-ala
Perustelu: Hyvät taidot ja osallistuminen kilpailuihin.
John Sehested-Preetzman, ravintola- ja catering-ala
Perustelu: Kasvanut opintojen aikana vahvaksi ammattilaiseksi, jolle toivotaan pitkää ja menestyksekästä työuraa.
Haaga Instituutti -säätiön Chef Eino Stipendi
Eino Mauno, ravintola- ja catering-ala
Perustelu: Ahkerin kokki
Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA
Nina Karhu, liiketoiminta
PAM Uudenmaan MARAVA-ammattilaiset ry. 701
Akseli Suni, ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Perustelu: Alasta kiinnostunut, ahkera ja osallistuva nuori. Kehittynyt todella paljon opintojen aikana.
Maisa Hyvönen, matkailuala
Perustelu: Rauhallinen, kasvanut tyylikkääksi ja ammattitoiseksi tarjoilijaksi, joka ei tee itsestään numeroa. Hän sai myös kentältä hienoa palautetta vaativasta tilaustarjoiluravintolasta.
Etelä-Suomen aluerahasto ja alueen K-ruokakauppiaat
Sanni Toriseva, liiketoiminta
Perustelu: hyvä koulumenestys ja hyvin suoritettu työelämäjakso K-ryhmän kaupassa.
Mohammed Amin Ammar, liiketoiminta
Perustelu: Etelä-Suomen K-ruokakauppiaat ovat päättäneet palkita stipendillä onnistuneesta työelämäjakson suorittamisesta Mohamed Amin Ammaria. Perusteena on hyvin suoritettu työelämäjakso K-ryhmän kaupassa.
Ali Hajiahmed, liiketoiminta
Helmi-säätiö
Sanchita Hänninen, liiketoiminta
Perustelu: Sanchita kaksoistutkinto-opiskelijana on suorittanut sekä merkonomin että ylioppilastutkinnon. Hän on opintojen alusta loppuun saakka ollut erittäin ahkera ja tunnollinen opiskelija, mikä tietysti näkyy myös päättötodistuksen arvosanoissa. Opiskelutaitojen lisäksi Sanchitalla on hyvät työelämä- ja vuorovaikutustaidot: hän on ystävällinen ja kohtelias ja tulee toimeen kaikkien kanssa
Kalle Kangas, liiketoiminta, urheilu
Perustelu: Kalle on yhdistänyt urheilun ja opiskelun mallikaasti ja edistänyt opintojaan jääkiekkoammattilaisena upeasti ja hänelle sopivaan tahtiin. Hän pelasi viime kauden liigakiekkoa Hämeenlinnassa.
Jasper Kuhta, liiketoiminta, urheilu
Perustelu: Jasper on hienosti suorittanut kolmoisuraa yhdistäen kaksoistutkinnon ja ammattimaisen jääkiekon pelaamisen. Hän on kehittänyt omaa osaamistaan urheilijaopiskelijana ja urheilijana nousten viime talvena mm. U20 maajoukkueseen.
Rebekka Rökman, liiketoiminta, urheilu
Perustelu: Rebekka hoiti kaksoistutkinto-opinnot mallikkaasti onnistuen erityisen hyvin työelämäjaksoilla. Oli myös mukana tutor-toiminnassa ja loi myönteistä ilmapiiriä ympärilleen.
Jenosan Suomela, matkailuala
Perustelu: Jenosan on tunnollinen ja aktiivinen opiskelija, joka on tarttunut innolla erilaisiin mahdollisuuksiin opintojen aikana. Hän on muun muassa edustanut Taitaja-kisoissa ja osallistunut curling-kilpailuiden järjestämiseen esimerkillisellä asenteella. Hyvä asenne ja rohkea osallistuminen vievät Jenosania varmasti pitkälle myös jatkossa.
Suomen Gastronomien seuran stipendi
Robert Foli, ravintola- ja catering-ala
Perustelu: Työelämävaltainen oppiminen ravintola Makussa. Erinomaiset kädentaidot, työelämälähtöinen ajattelu, gastronominen tietämys ja kiinnostus gastronomiaa kohtaan.
Ronja Rajala, ravintola- ja catering-ala
Perustelu: Sinulla on tavoitteita ja olet uskaltanut mennä kohden uusia haasteita. Olet kilpaillut niin Suomessa kuin ulkomailla. Olet saanut palautetta kiitettävistä asiakaspalvelutaidoistasi sekä työssäoppimispaikoissa että kilpailuissakin.
Valmistujaisjuhlat 2025 Perho Liiketalousopisto, Töölö ja Malmi >>