tiedote: Talvilomalta lähiopetukseen

Talviloman (vko 8) jälkeen Perho Liiketalousopistossa jatketaan lähiopetuksessa ja palataan ”normaalimpaan” arkeen. Lähiopetukseen palataan suunnitelmien ja työjärjestysten mukaisesti.

Vastuullinen ykkösvalinta.

tiedote: Muutoksia koronatoimintaohjeisiin

Perho Liiketalousopistossa kaikilla koulutusaloilla palataan täysimääräisesti lähiopetukseen talvilomaviikon jälkeen ma 28.2.2022. Kampuksille suunnitellut ja työjärjestykseen merkityt lähiopetustunnit viedään läpi opetustiloissamme, eikä opetusta ole mahdollisuutta seurata enää etänä.

Ehdottoman tärkeää on, että koululle tullaan vain terveenä ja hyvävointisena.

Jos opiskelija saa koronatartunnan tai on muuten sairaana, hänen tulee ilmoittaa asiasta omalle uraohjaajalleen ja pyytää toimintaohjeita. Ohjeissamme pidämme lähtökohtana, että opiskelijalle tulee olla vähintään kahden vuorokauden ajan täysin terveenä ja oireettomana ennen palaamista lähiopintoihin kampukselle tai työssäoppimispaikalle.

Kasvomaskien käyttösuositus voimassa

Panostamme edelleen vahvasti terveysturvallisuuteen ja toimenpiteisiin, joilla vähennetään lähikontakteja ja ehkäistään koronaviruksen leviämistä.

Pääkaupunkiseudulla on voimassa laaja maskisuositus rokotussuojan tasosta riippumatta kaikkien 12 vuotta täyttäneiden ja tätä vanhempien osalta.

Myös Perho Liiketalousopistossa suositamme oman ja muiden terveyden suojaamiseksi edelleen kasvomaskin tai visiirin käyttöä kampuksilla.

Perhon Ravintolat

Töölössä Ravintola Perho on auki normaalien aukioloaikojen puitteissa, mutta kaikista asiakaspaikoista 75 % on käytössä voimassa olevien ravintolarajoitusten mukaisesti. Ravintola Perhossa ei tällä hetkellä ole käytössä koronapassia.

Opiskelija- ja henkilöstöravintolamme Perhon Herkku Töölössä ja Perhon Helmi Malmilla ovat avoinna normaalisti. Aikataulu- ja ruokailujärjestelyin pyrimme välttämään ruuhkien muodostumista, mutta erityisesti klo 11–12 aikavälillä jonoja saattaa syntyä.

Helmi Center

Liikuntatiloja koskevat koronarajoitukset ja -suositukset ovat poistuneet 14.2. alkaen. Myös Helmi Centerin tilat ovat jälleen opiskelijoiden, henkilöstön ja seurojen käytettävissä terveysturvallisuutta ja -ohjeita noudattaen.

Kampusrakennusten aukiolo ja palvelut

Perho Liiketalousopiston kampustilat ovat avoimina ja kampusten tukipalvelut saatavilla (esimerkiksi ohjaus- ja tukipajat, opintotoimisto- ja IT-palvelut) sekä Töölössä että Malmilla. Palvelutilanteissa kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että palvelutilanteet pystytään hoitamaan terveysturvallisesti.

Matkustaminen

Suhtaudumme tapauskohtaisesti harkiten kansainvälisiin opinto- ja työmatkoihin. Kevätlukukauden aikana kunkin matkan tarve ja sen vaatimat erityisjärjestelyt arvioidaan kansainvälisissä palveluissamme. Arvioinnissa huomioidaan maakohtaiset ja Suomen hallituksen asettamia sisärajavalvonnan sekä maahantuloon liittyvät rajoitukset.

Kokoukset ja tapahtumat

Vaikka kokoontumiseen liittyvät rajoitukset ovat poistuneet, Perho Liiketalousopistossa yleisötapahtumia ja suurempia kokouksia järjestetään kampuksilla edelleen huolellista harkintaa käyttäen. Kuitenkin Wanhojen tanssit järjestetään toukokuussa, mikäli muutoksia rajoituksiin ei tule. Myös keväällä perinteisesti pidettävä valmistujaisjuhla pyritään järjestämään.

Lisätietoja

Juha Ojajärvi, rehtori
040 093 9269

Petri Vainio, henkilöstö- ja viestintäpäällikkö
050 376 0652