Urhea-linja, ylioppilaspohjainen merkonomi

Liiketoiminnan perustutkinto yhdistettynä huippu-urheiluun

Ylioppilaspohjainen Urhea-linjan koulutus toteutetaan yhteistyössä Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian Urhean kanssa.

Opiskelu rakentuu oman valmentautumisesi ja koko urheilu-urasi ammattimaisen kehittämisen ympärille. Opinnot sisältävät esimerkiksi yrittäjyyttä, markkinointiviestintää tai myyntiä, palvelumuotoilua, tapahtumatuottamista tai vaikkapa tutkinnonosan ammattikorkeakouluopinnoista.

Opiskelu tapahtuu Malmin ja/tai Töölön kampuksella. Osana tutkinnon suorittamista on mahdollista käydä opintojen alaan liittyvissä osa-aikatöissä. Opiskella voi myös kokonaan etänä.

Urhea-linjan merkonomi ammatissa

Tyypillisiä työtehtäviä ovat mm. ammattiurheilija, asiakaspalvelu, tuotteiden ja palveluiden myynti esim. urheilu-/liikunta-alan yrityksissä, urheiluorganisaatioissa ja -tapahtumissa sekä myyntiä tukeva mainonta ja tiedottaminen, avustava markkinoinnin ja viestinnän suunnittelu, yrittäjyys.

Tule siksi, mikä haluat olla.

Opiskelijavalinnat tehdään liiketoiminnan perustutkintoon. Kutsumme urheilijaopiskelijaksi hakeneita hakemusten perusteella urheilijahaastatteluun.

Tutkinto: Liiketoiminnan perustutkinto
Tutkinnon osat >>
Tutkintonimike: Merkonomi
Pohjakoulutus: Lukio
Koulutuksen laajuus: 180 osaamispistettä.
Suunniteltu kesto: Yksilöllinen. Mahdollinen aiemmin hankimasi osaaminen (lukio/muu tutkinto ja/tai työkokemus) lyhentää opintojesi pituutta. Esim. lukion päättötodistuksen omaavalla opintojen kesto on enintään 2 vuotta.
Opetuskieli: Suomi
Kampus: Malmin tai Töölön kampus
Työelämässä oppiminen: Suomessa tai ulkomailla
Soveltuvuuskoe: Ei, mutta urheilijastatuksella hakevat kutsutaan urheilijahaastatteluun.
Kielikoe: Hakijan äidinkielen ollessa muu kuin suomi, selvitämme hakijan riittävät valmiudet opiskeluun kielikokeella. Riittävän kielitaidon vähimmäisvaatimus liiketoiminnan perustutkintoon hakeville on B2.1.

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi  ja huippu-urheilu

Hae nyt – jatkuva haku koko ajan


Urhea-linja, ylioppilaspohjainen – lisätiedot

Tuuli Merikoski, koulutuspäällikkö, huippu-urheilu
0400 711728
tuuli.merikoski (at) perho.fi