Urhea-linja, lukio-/muu opintopohjainen

LIIKETOIMINNAN PERUSTUTKINTO, MERKONOMI

Perho Liiketalousopisto on valtakunnallinen urheiluoppilaitos, jossa voi yhdistää korkeatasoisen ammatillisen koulutuksen ja huipulle tähtäävän urheilun.

Lukiopohjaisen Urhea-linjan koulutus toteutetaan yhteistyössä Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian Urhean kanssa. Opiskelu tapahtuu Malmin ja/tai Töölön kampuksellamme ja rakentuu oman valmentautumisesi ja koko urheilu-urasi ammattimaisen kehittämisen ympärille.

Opinnot sisältävät esimerkiksi yrittäjyyttä, markkinointiviestintää tai myyntiä, palvelumuotoilua, tapahtumatuottamista tai vaikkapa tutkinnonosan ammattikorkeakouluopinnoista. Osana tutkinnon suorittamista on mahdollista käydä opintojen alaan liittyvissä osa-aikatöissä. Opiskella voi myös kokonaan etänä.

Yhdistä merkonomin opinnot ja urheilu

Tutkinto: Liiketalouden perustutkinto muuttui liiketoiminnan perustutkinnoksi 1.8.2018
Tutkintonimike: Merkonomi
Pohjakoulutus: Lukio- tai muu tutkinto ja/tai työelämäkokemus
Koulutuksen laajuus: 180 osaamispistettä.
Suunniteltu kesto: Mahdollinen aiemmin hankkimasi osaaminen (lukio/muu koulutus ja/tai työkokemus) lyhentää opintojesi pituutta. Esim. lukion päättötodistuksesta hyväksiluetaan noin 55 osaamispistettä, jolloin opintojen kesto on enintään 2 vuotta.
Opetuskieli: Suomi
Kampus: Malmin tai Töölön kampus

Ammatissa

Tyypillisiä työtehtäviä ovat mm. ammattiurheilija, asiakaspalvelu, tuotteiden ja palveluiden myynti esim. urheilu-/liikunta-alan yrityksissä, urheiluorganisaatioissa ja -tapahtumissa sekä myyntityötä tukeva mainonta ja tiedottaminen, avustava markkinoinnin ja viestinnän suunnittelu, yrittäjyys.

Haku @ Opintopolku.fi | jatkuva haku koko ajan

Seuraava opintojen aloitus: elokuu 2019 ja/tai henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman (HOKS) mukaisesti.

Lisätiedot

Tuuli Merikoski, koulutuspäällikkö, huippu-urheilu
0400 711728
tuuli.merikoski (at) perho.fi

Tule siksi, mikä haluat olla.