Yhteishaku 18.2.–10.3.2020

Se on käynnissä: yhteishaku Perho Liiketalousopiston ravintola-, matkailu- ja liiketoiminnan alojen peruskoulupohjaisiin perustutkintoihin sekä kaksoistutkintoihin. Haku päättyy ti 10. maaliskuuta klo 15.

Yhteishaku 18.2.–10.3.2020

Meiltä valmistut suoraan työelämään – itseasiassa useimmat perholaiset työllistyvät jo opintojen aikana!

Sinä päätät

Päätät itse, mihin tyyliin opiskelet: lähitoteutuksissa kampuksillamme vai työvaltaisesti koulutus- tai oppisopimuksella. Kaikkien koulutusalojemme opintoihin voi yhdistää lukio-opintoja (kaksoistutkinto >>) ja/tai huippu-urheilun tai vaikka tutkinnon osan kokonaan toisen alan perustutkinnostamme. Kokin opinnoissa on lisäksi mahdollista suorittaa restonomin opintoja >>

Kansainvälisyys

Opintoihin kiinteästi kuuluva työelämässä oppiminen (työharjoittelu, työssäoppiminen) onnistuu perholaiselle myös ulkomailla niin hyvin, että joka vuosi melkein 30 % perholaisista käy hankkimassa osaamista muuallakin kuin Suomessa.

Se on huikea luku, sillä vastaava kv-opintojen valtakunnallinen keskiarvo on vain 5,8 %.

Peli käyntiin

Valmistumisesi jälkeen voit tehdä taas uusia päätöksiä: työelämä vai jatko-opinnot? Näin se homma menee, sillä ammatillisen perustutkinnon suorittanut voi hakea korkeakouluun ja yliopistoon siinä kuin ylioppilaskin.

Lisäksi ammattikorkeakouluun voi nyt päästä hyvällä ammatillisella perustutkintotodistuksella suoraan sisään ilman pääsykoetta.

Valintojen vapaus alkaa koulutuksesta.

Nappaa yhteishaussa startti kohti omaa unelmauraasi – tule siksi, mikä haluat olla.

Jos et ole hakemassa ammatilliseen perustutkintoon suoraan peruskoulusta, hae meille jatkuvassa haussa >>. Jatkuva haussa voit hakea ammatilliseen perustutkintoon tai suorittamaan sen osan tai osia lukio-/muu opinto- ja/tai työelämätaustalla.

  • kokki
  • tarjoilija
  • matka-asiantuntija
  • matkailupalvelujen tuottaja
  • vastaanottovirkailija
  • merkonomi
  • Urhea-linja, peruskoulupohjainen merkonomi
  • Urhea-linja, Sporttikaksari-kaksoistutkinto, merkonomi

Yhteishaku 18.2.–10.3.2020 @ Opintopolku.fi – lisätiedot


#perholainen