Yhteishaku 18.2.–10.3.2020

Se on käynnissä: yhteishaku Perho Liiketalousopiston ravintola-, matkailu- ja liiketoiminnan alojen peruskoulupohjaisiin perustutkintoihin sekä kaksoistutkintoihin. Haku päättyy ti 10. maaliskuuta klo 15.

Yhteishaku 18.2.–10.3.2020

Meiltä valmistut suoraan työelämään – itseasiassa useimmat perholaiset työllistyvät jo opintojen aikana!

Sinä päätät

Päätät itse, mihin tyyliin opiskelet: lähitoteutuksissa kampuksillamme vai työvaltaisesti koulutus- tai oppisopimuksella. Kaikkien koulutusalojemme opintoihin voi yhdistää lukio-opintoja (kaksoistutkinto >>) ja/tai huippu-urheilun tai vaikka tutkinnon osan kokonaan toisen alan perustutkinnostamme.

Kansainvälisyys

Opintoihin kiinteästi kuuluva työelämässä oppiminen (työharjoittelu, työssäoppiminen) onnistuu perholaiselle myös ulkomailla niin hyvin, että joka vuosi melkein 30 % perholaisista käy hankkimassa osaamista muuallakin kuin Suomessa.

Se on huikea luku, sillä vastaava kv-opintojen valtakunnallinen keskiarvo on vain 5,8 %.

Peli käyntiin

Valmistumisesi jälkeen voit tehdä taas uusia päätöksiä: työelämä vai jatko-opinnot? Näin se homma menee, sillä ammatillisen perustutkinnon suorittanut voi hakea korkeakouluun ja yliopistoon siinä kuin ylioppilaskin.

Ravintola- ja catering-alan sekä liiketoiminnan perustutkinto-opintoihin on mahdollista liittää Haaga-Helia ammattikorkeakoulun väylä-opintoja:

Ammattikorkeakouluun voi nyt päästä hyvällä ammatillisella perustutkintotodistuksella myös suoraan sisään ilman pääsykoetta.

Valintojen vapaus alkaa koulutuksesta.

Nappaa yhteishaussa startti kohti omaa unelmauraasi – tule siksi, mikä haluat olla.

Jos et ole hakemassa ammatilliseen perustutkintoon suoraan peruskoulusta, hae meille jatkuvassa haussa >>. Jatkuva haussa voit hakea ammatilliseen perustutkintoon tai suorittamaan sen osan tai osia lukio-/muu opinto- ja/tai työelämätaustalla.

  • kokki
  • tarjoilija
  • matka-asiantuntija
  • matkailupalvelujen tuottaja
  • vastaanottovirkailija
  • merkonomi
  • Urhea-linja, peruskoulupohjainen merkonomi
  • Urhea-linja, Sporttikaksari-kaksoistutkinto, merkonomi

Yhteishaku 18.2.–10.3.2020 @ Opintopolku.fi – lisätiedot


#perholainen – palveleva, innostava, vastuullinen, edelläkävijä.