Majoitus- ja ravitsemispalvelujen esihenkilötyön erikoisammattitutkinto

Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkinto, 180 osp

Menestyvä ravintola tarvitsee vahvoja ja osaavia esihenkilöitä, jotka osaavat johtaa tiimiään inspiroivasti ja tehokkaasti. Oletko ravintolan sali- tai keittiöpuolen esihenkilö ja haluat kehittää tiiminjohtamistaitojasi, talouden ymmärrystä, vuorovaikutustaitojasi sekä palvelun laatua?

Nyt on tilaisuutesi kasvaa esihenkilönä ja vahvistaa taitojasi – hae mukaan Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilökoulutukseen!

Minkälaisia valmiuksia koulutus antaa?

Ravintola-ala on nopeatempoinen ja vaativa ympäristö, jossa hyvä johtaminen näkyy suoraan asiakaskokemuksessa, henkilöstön hyvinvoinnissa ja liiketoiminnan tuloksessa. Tämä koulutus antaa sinulle: 

  • Vahvemmat esihenkilötaidot  
    Opit motivoimaan tiimiäsi ja hallitsemaan haastavat tilanteet ammattilaisen ottein. Opit myös tunnistamaan omat vahvuutesi ja kehittämiskohteesi.
  • Paremmat viestintätaidot  
    Tehokas ja selkeä viestintä parantaa työilmapiiriä ja vähentää väärinkäsityksiä.
  • Henkilöstöhallinnon ja työhyvinvoinnin työkalut 
    Luo toimiva ja hyvinvoiva työyhteisö, jossa työntekijät viihtyvät.
  • Käytännönläheistä oppia suoraan työelämään 
    Koulutuksen avulla pääset soveltamaan oppimaasi heti käytännössä.
  • Mahdollisuus kehittyä ja edetä urallasi 
    Panostus osaamiseen voi avata uusia ovia työelämässä! 

Koulutus antaa uutta virtaa, oivalluksia ja työkaluja esihenkilötyön arkeen. Saat tukea esihenkilönä kasvamiseen ja oman esihenkilöidentiteetin rakentumiseen. Valmennuksessa harjoitellaan vuorovaikutustaitoja ja ihmisten kohtaamista sekä rohkaistaan asiakaspalvelun, laadun ja tuottavuuden arviointiin ja aktiiviseen kehittämiseen. 

Koulutuksen tiedot

Kenelle

Oppisopimuskoulutuksena toteutettava Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkintokoulutus on tarkoitettu ravintola-alan esihenkilöille, joilla on jo kokemusta esihenkilötyöstä ja henkilöstöä johdettavanaan.

Ajankohta ja
kesto

Koulutuksen aloitus on kaksi kertaa vuodessa, pääsääntöisesti touko- ja lokakuussa. Koulutusaika on 10–15 kuukautta. Tarkempi kesto määräytyy henkilökohtaisen aikataulun mukaan.

Toteutus ja opiskelumuodot

Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön koulutus muodostuu ohjelman mukaisista lähipäivistä, soveltavista oppimistehtävistä ja erikoisammattitutkinnon suorittamisesta. Tutkinto suoritetaan osoittamalla osaaminen aidoissa esihenkilötehtävissä omalla työpaikalla. Tutustu koulutuksen tutkinnon osiin.

Hakeutuminen

Ilmoitamme kun seuraava haku avautuu. Hakijat haastatellaan hakemusten pohjalta henkilökohtaisen aikataulun mukaan.

Koulutuksen hakulomakkeen täytät tästä.

Miksi valita Perho?

Tämä suosittu koulutus auttaa sinua johtamaan tiimiäsi sujuvammin ja varmemmin. Älä jää paikoillesi – investoi itseesi ja tule mukaan oppimaan, verkostoitumaan ja kehittymään alan parhaiden asiantuntijoiden johdolla. Perhosta saat ravintola-alan osaajana parhaat opit ja viet osaamisesi uudelle tasolle! 

Lisätietoja

  • Raija Soive

    koulutusasiantuntija 050 330 8390

Tutustu ammatti- ja erikoisammattitutkintoihimme ja hae mukaan!

Töölön kampus

Perhon Proffa: Perhonkatu 10
Ravintola Perhon talo: Perhonkatu 11
00100 Helsinki

09 350 9210
info@perho.fi

Töölö Kampus, Perho