
Majoitus- ja ravitsemispalvelujen esihenkilötyön erikoisammattitutkinto
Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkinto, 180 osp
Menestyvä ravintola tarvitsee vahvoja ja osaavia esihenkilöitä, jotka osaavat johtaa tiimiään inspiroivasti ja tehokkaasti. Oletko ravintolan sali- tai keittiöpuolen esihenkilö ja haluat kehittää tiiminjohtamistaitojasi, talouden ymmärrystä, vuorovaikutustaitojasi sekä palvelun laatua?
Nyt on tilaisuutesi kasvaa esihenkilönä ja vahvistaa taitojasi – hae mukaan Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilökoulutukseen!
Minkälaisia valmiuksia koulutus antaa?
Ravintola-ala on nopeatempoinen ja vaativa ympäristö, jossa hyvä johtaminen näkyy suoraan asiakaskokemuksessa, henkilöstön hyvinvoinnissa ja liiketoiminnan tuloksessa. Tämä koulutus antaa sinulle:
- Vahvemmat esihenkilötaidot
Opit motivoimaan tiimiäsi ja hallitsemaan haastavat tilanteet ammattilaisen ottein. Opit myös tunnistamaan omat vahvuutesi ja kehittämiskohteesi. - Paremmat viestintätaidot
Tehokas ja selkeä viestintä parantaa työilmapiiriä ja vähentää väärinkäsityksiä. - Henkilöstöhallinnon ja työhyvinvoinnin työkalut
Luo toimiva ja hyvinvoiva työyhteisö, jossa työntekijät viihtyvät. - Käytännönläheistä oppia suoraan työelämään
Koulutuksen avulla pääset soveltamaan oppimaasi heti käytännössä. - Mahdollisuus kehittyä ja edetä urallasi
Panostus osaamiseen voi avata uusia ovia työelämässä!
Koulutus antaa uutta virtaa, oivalluksia ja työkaluja esihenkilötyön arkeen. Saat tukea esihenkilönä kasvamiseen ja oman esihenkilöidentiteetin rakentumiseen. Valmennuksessa harjoitellaan vuorovaikutustaitoja ja ihmisten kohtaamista sekä rohkaistaan asiakaspalvelun, laadun ja tuottavuuden arviointiin ja aktiiviseen kehittämiseen.
Koulutuksen tiedot
Kenelle
Oppisopimuskoulutuksena toteutettava Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkintokoulutus on tarkoitettu ravintola-alan esihenkilöille, joilla on jo kokemusta esihenkilötyöstä ja henkilöstöä johdettavanaan.
Ajankohta ja
kesto
Koulutuksen aloitus on kaksi kertaa vuodessa, pääsääntöisesti touko- ja lokakuussa. Koulutusaika on 10–15 kuukautta. Tarkempi kesto määräytyy henkilökohtaisen aikataulun mukaan.
Toteutus ja opiskelumuodot
Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön koulutus muodostuu ohjelman mukaisista lähipäivistä, soveltavista oppimistehtävistä ja erikoisammattitutkinnon suorittamisesta. Tutkinto suoritetaan osoittamalla osaaminen aidoissa esihenkilötehtävissä omalla työpaikalla. Tutustu koulutuksen tutkinnon osiin.
Hakeutuminen
Ilmoitamme kun seuraava haku avautuu. Hakijat haastatellaan hakemusten pohjalta henkilökohtaisen aikataulun mukaan.
Miksi valita Perho?
Tämä suosittu koulutus auttaa sinua johtamaan tiimiäsi sujuvammin ja varmemmin. Älä jää paikoillesi – investoi itseesi ja tule mukaan oppimaan, verkostoitumaan ja kehittymään alan parhaiden asiantuntijoiden johdolla. Perhosta saat ravintola-alan osaajana parhaat opit ja viet osaamisesi uudelle tasolle!
Lisätietoja
-
Raija Soive
koulutusasiantuntija 050 330 8390 raija.soive@perho.fi
Tutustu ammatti- ja erikoisammattitutkintoihimme ja hae mukaan!




Töölön kampus
Perhon Proffa: Perhonkatu 10
Ravintola Perhon talo: Perhonkatu 11
00100 Helsinki
09 350 9210
info@perho.fi
