Tarjoa työpaikkaa opiskelijalle

Oppisopimus- ja koulutussopimuspaikat sekä muu työ

Tarjoa opiskelijallemme oppisopimus-/koulutussopimuspaikkaa tai esimerkiksi osa-aikatyötä, jossa hän voi oppia käytännön työtehtävien yhteydessä. Vastavuoroisesti saat riveihisi vastuullisen ja osaavan perholaisen.

Opiskelijoidemme joukossa on vasta työuransa alussa olevia sekä jo pidempään työelämässä olleita, jotka hakevat meiltä uutta suuntaa työurallaan tai ovat vaihtamassa alaa.

Työpaikalla  järjestettävää koulutusta kutsutaan työelämässä oppimiseksi. Se on aina tavoitteellista, ohjattua ja arvioitua. Oppimisen malliksi sovitaan työnantajan kanssa koulutussopimus tai oppisopimus – tai vaikka esimerkiksi markkinointiprojekti >>

Suunnittelemme yhdessä opiskelijalle tutkinnon osan tavoitteiden mukaisesti keskeiset työtehtävät, joissa osaaminen hankitaan. Samalla sovimme näyttöjen ajankohdat ja sisällöt sekä tarvittavat ohjaus- ja tukitoimet.

Edellytykset työelämässä oppimisen paikalle

Arvioimme aina yhdessä yrityksen/organisaation edustajan kanssa työpaikan edellytykset toimia oppimisympäristönä.

Edellytämme, että opiskelijallemme on riittävästi arviointikriteereihin soveltuvia työtehtäviä sekä ammattitaitoinen työpaikkaohjaaja, jolla on riittävästi aikaa opiskelijan ohjaamiseen.

Ravintola-alan yrityksiltä edellytämme MaRa ry:n jäsenyyttä ja koulutettua työpaikkaohjaajaa >>


Tarjoa ravintola-/matkailu- tai liiketoiminnan alan työpaikkaa

Tarjoa ravintola-/matkailu- tai liiketoiminnan alan työpaikkaa alla olevalla lomakkeella.

Voit myös lähettää työpaikan tiedot tai valmiin työpaikkailmoituksen meille sähköpostitse (yhteystiedot lomakkeen jälkeen).


Lisätiedot ja työpaikkailmoitukset myös sähköpostitse:

Ravintola-ala

Matkailuala
Anna Repo, työllistymisen varmistaja
040 774 7498
anna.repo (at) perho.fi

Liiketoiminta
Maria Virolainen, työllistymisen varmistaja
040 774 7492
maria.virolainen (at) perho.fi