Kokki
Ruokapalvelujen ammattitutkinto
Kokin ammattitutkinto on sinulle, joka haluat kehittää itseäsi ja päivittää tietojasi ruokapalvelualalta.
Sinulla on alan peruskoulutus tai työkokemusta. Ammattitutkinto suoritetaan ruokaravintolassa tai tilaus- ja juhlapalveluyrityksessä oppisopimuskoulutuksena.
Ruokapalvelujen ammattitutkinnossa on kaksi osaamisalaa:
- Ravintolaruoanvalmistuksen osaamisala, ravintolakokki.
Ravintolakokit työskentelevät ruokaravintolassa tai itsenäisenä yrittäjänä. Työpaikkoja ovat erityyppiset ruokaravintolat, tilaus- ja juhlapalveluyritykset ja matkustajalaivojen ruokaravintolat. - Suurtalousruoanvalmistuksen osaamisala, suurtalouskokki.
Suurtalouskokit työskentelevät ammatti- ja suurtalouskeittiöissä kokin työtehtävissä.
ePerusteet (opetussuunnitelman, tutkinnon ja koulutuksen perusteet):
Ruokapalvelujen ammattitutkinto >>
Ruokapalvelujen ammattitutkinto – lisätiedot
Anne Rautamäki
Hakupalvelut
040 147 8543
anne.rautamaki (at) perho.fi