Kokki

Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Kokin ammattitutkinto on sinulle, joka haluat kehittää itseäsi ja päivittää tietojasi ruokapalvelualalta. 

Sinulla on alan peruskoulutus tai työkokemusta. Ammattitutkinto suoritetaan ruokaravintolassa tai tilaus- ja juhlapalveluyrityksessä oppisopimuskoulutuksena.

Ruokapalvelujen ammattitutkinnossa on kaksi osaamisalaa:

  • Ravintolaruoanvalmistuksen osaamisala, ravintolakokki.
    Ravintolakokit työskentelevät ruokaravintolassa tai itsenäisenä yrittäjänä. Työpaikkoja ovat erityyppiset ruokaravintolat, tilaus- ja juhlapalveluyritykset ja matkustajalaivojen ruokaravintolat.
  • Suurtalousruoanvalmistuksen osaamisala, suurtalouskokki.
    Suurtalouskokit työskentelevät ammatti- ja suurtalouskeittiöissä kokin työtehtävissä.

 

Kokki

Ruokapalvelujen ammattitutkinto, laajuus 150 osp.

Opiskelumaksu 150 euroa.

Lue lisää oppisopimuksesta.

Kuka voi hakea

Opinnot edellyttävät opintoja ja/tai työkokemusta alalta.

Opintoaika

Koulutusaika 1–1,5 vuotta.

Opintojen alussa sinulle tehdään henkilökohtainen osaamisenkehittämissuunnitelma, jonka perusteella koulutuksen kesto määräytyy.

 

Hakeminen

Hakuaika ilmoitetaan myöhemmin.

Opintojen aloitus

Valinta

Soveltuvuushaastattelu valituille hakijoille.


ePerusteet (opetussuunnitelman, tutkinnon ja koulutuksen perusteet):

Ruokapalvelujen ammattitutkinto >>


Ruokapalvelujen ammattitutkinto – lisätiedot

Anne Rautamäki
Hakupalvelut
040 147 8543
anne.rautamaki (at) perho.fi