Opiskelijakunta ja tutorit sekä alumnit

Kerran perholainen, aina perholainen!

Perho Liiketalousopiston yhdistetty opiskelijakunta ja tutortoiminta toimii nimellä Perholainen Aktiivi. Meiltä jo valmistuneet ovat tervetulleita mukaan alumnitoimintaan.

Perholainen aktiivi -toiminnassa on mukana noin 20 jäsentä ja vuosittain vaihtuvalle toimikaudelle etsitään uusia aina keväisin

Ammatillisesta koulutuksesta annetun lain (630/1998) mukaan on koulussa opiskelijoista muodostuva opiskelijakunta. Perho Liiketalousopiston opiskelijakunnan hallituksen tehtävänä on elävöittää oppilaitoksen toimintaa ja lisätä yhteisöllisyyttä. Opiskelijakunnalla on tärkeä rooli kuunnella ja osallistaa muita opiskelijoita oppilaitoksen päätöksen tekoon, joka tukee toimivaa yhteistyötä ja arjen toimintoja oppilaitoksessa.

Kaikki opiskelijakuntaan kuuluvat ovat Perholaisia Aktiiveja.

Opiskelijakunnan hallitus koostuu joukosta Perho Liiketalousopiston opiskelijoita eli perholaisista aktiiveista, jotka haluavat olla mukana vaikuttamassa opiskelijoiden asioihin. Aktiivit valitaan seuraavalle kaudelle aina kevätlukukaudella.

Perholaiset Aktiivien vielä opiskelevat perholaiset eli opiskelijakuntalaiset osallistuvat aktiivisesti positiivisen kouluyhteisön kehittämiseen.

Alumnitoiminta

Kaikki Perho Liiketalousopiston jo tutkintoon valmistuneet eli perholaiset alumnit, ovat tervetulleita mukaan niinikään aktiiviseen alumnitoimintaan.

Rekisteröityneenä alumnina pääset jakamaan ja kehittämään omaa uratarinaasi muiden alumnien kanssa ja olet tärkeä osa verkostoamme työelämän kanssa. Kuulet myös mielenkiintoisista alumnitapahtumista ja -eduista, koulutuksista ja Perho LTOn uutisia ensimmäisten joukossa.


Opiskelijakunta ja tutorit sekä alumnit – lisätiedot

Perholainen Aktiivi

Töölön kampus
Magnus Ligi, yhteisövalmentaja
040 774 7923
magnus.ligi (at) perho.fi

Malmin kampus
Melissa Lindfors, yhteisövalmentaja
040 774 7855
melissa.lindfors (at) perho.fi

Alumnitoiminta

Liiketoiminta
maria.virolainen(at) perho.fi

Matkailuala
anna.repo (at) perho.fi

Ravintola-ala
anna.repo (at) perho.fi