Perholainen – Askeleet ammattiin
Alumnien uratarinat
Perholaisten alumnien uratarinoista välittyy ravintola-alan tehtävien runsaus ja ammattilaisten eteneminen urallaan. Monipuolinen ja kansainvälinen ravintola-ala tarjoaa mahdollisuuksia erilaisiin työuriin. Ammattitaitoisia tekijöitä tarvitaankin tuhansiin avoinna oleviin ravintola-alan tehtäviin.
Perho Liiketalousopiston ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa kattavat perustaidot ruoanvalmistuksen, tarjoilun, myynnin ja ravintolan asiakaspalvelun työtehtäviin. Alan osaamista ja käytännön taitoja opitaan myös opetusravintola Perhossa ja työelämässä Suomessa ja ulkomailla.
Videoita voi hyödyntää myös 9.-luokkalaisten ja lukion 3. vuoden opiskelijoiden opintoihin ohjaukseen.
Tutustu kiehtoviin alumneihin ja heidän uratarinoihinsa.
Työllistymisen varmistaja, kokki Karoliina Karusuo: ”Dream job goal ravintola-alalla vahvistui perholaisten kanssa”
Ravintolapäällikkö Inga Anttila: ”Kilpauimarin ura jäi, kutsumukseni on pitää hyvää huolta ravintolan vieraista”
Tilaus- ja tapahtumaravintolayrittäjä Lauri Kaivoluoto: ”Sain Perhossa realistisen ja laajan kuvan ravintola-alasta”
Ravintola- ja kasvispuotiyrittäjä Laura Styyra: ”Halusin mieluummin opiskella keittokirjoja ja johtaa lämminhenkistä yritystä”
Tule siksi, mikä haluat olla.
Perho Liiketalousopisto Oy on ravintola-, matkailu- ja liiketoiminnan alojen laatupalkittu yksityinen ammatillinen kouluttaja Töölössä, Malmilla ja verkossa. Olemme myös valtakunnallinen urheiluoppilaitos.
Ravintola- ja matkailualan peruskoulupohjaisiin opintoihin voi hakea kevään yhteishaussa ja lukio-/muu opintopohjaisiin jatkuvassa haussa.
Perholainen, Askeleet ammattiin – Lisätiedot
Jarmo Heimala, koulutusteknologian kehittämispäällikkö, lehtori
040 147 8552
jarmo.heimala (at) perho.fi