Oppimisympäristöjä

Yhteisöllisyys ja hyvinvointi on mukana kaikessa

Perho Liiketalousopistossa hankitaan osaamista vaihtuvissa ja mahdollisimman hyvin työelämätaitoja kehittävissä ympäristöissä.

Turvalliset ja hyvin toimivat oppimisympäristöt edistävät vuorovaikutusta, osallistumista ja yhteisöllistä tiedon rakentamista. Ne myös mahdollistavat aktiivisen yhteistyön koulutusalojemme toimialojen yritysten kanssa.

Perho Liiketalousopiston oppimisympäristöjä


Kampukset

Perho Liiketalousopisto toimii sekä fyysisillä että verkkokampuksella. Ne kaikki tarjoavat monipuolisen oppimisympäristön ammatillisen osaamisen hankkimiselle.

Töölön kampus

Perhonkatu 10–11, FI-00100 Helsinki

Perho Liiketalousopisto, Töölön kampus, Perhonkatu 10–11, FI-00100 Helsinki

Perho Liiketalousopiston Töölön kampus, joka käsittää Ravintoa Perhon talon sekä Perhon Proffa -rakennuksen, sijaitsee Helsingin Etu-Töölössä sujuvien kulkuyhteyksien varrella noin viiden minuutin kävelymatkan päässä metroasemalta Perhonkadun ja Mechelininkadun kulmassa.


Malmin kampus

Vanha Helsingintie 13, FI-00700 Helsinki

Perho Liiketalousopisto, Malmin kampus, Vanha Helsingintie 13, FI-00700 Helsinki

Malmin kampus sijaitsee Helsingin Malmilla hyvien kulkuyhteyksien varrella, muun muassa noin viiden minuutin kävelymatkan päässä juna-asemalta. Reilun 10.000 neliön koulukiinteistössämme toimivat myös liikunta- ja hyvinvointikeskus Helmi Center sekä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun liiketoiminnan päiväopintojen kampus.


Urhea-kampus

Mäkelänkatu 47, FI-00550 Helsinki

Perho Liiketalousopisto, Urhea-kampus, Mäkelänkatu 47, FI-00550 Helsinki

Urhea-linjojemme liiketoiminnan Sporttikaksari -kaksoistutkinnon sekä yo-pohjaisen Urhea-linjan opinnot huippu-urheilijoille toteutetaan kokonaisuudessaan Märskyssä Urhea-kampuksella.

Urhea-kampuksella toimivat Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia URHEA >> , Olympiavalmennuskeskus Helsinki, Urhea-halli, Urhea-koti, Mäkelänrinteen lukio (Märsky) ja Mäkelänrinteen uintikeskus.

Kaikki Urhea-linjojen opiskelijamme voivat hakea asuntoa Urhea-kodista.


Verkko-oppimiskampus

iPerho: perhobusinesscollege.mrooms.net >>

Perho Liiketalousopiston verkko-oppimiskampus on oppilaitoksen neljäs aktiivinen kampus, jossa yhdistyvät kaikki opiskelijan tarvitsemat digitaaliset palvelut. Verkkokampuksen palveluihin kuuluvat ajanmukainen oppimisympäristö (iPerho), opiskelijahallinnon palvelut ja opiskelijan työelämässä tarvitsemat ohjelmistot.

Koulutuksen siirtyessä yhä enemmän työpaikoille, on tärkeää, että yhteys opiskelijan, oppilaitoksen ja työnantajien välillä toimii mutkattomasti. Verkkokampus tarjoaa välineet yhteydenpitoon, kokemusten ja ajankohtaisten asioiden jakamiseen myös kansainvälisillä jaksoilla.

Opiskelijoiden omia tietoteknisiä laitteita voidaan käyttää oppimisen tukena huoltajien kanssa sovittavilla tavoilla. Samalla varmistetaan, että kaikilla opiskelijoilla on mahdollisuus tieto- ja viestintäteknologian käyttöön.