Esihenkilö

Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkinto

Oppisopimuskoulutuksena toteutettava majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkintokoulutus on tarkoitettu ravintola-alan esihenkilöille, joilla on jo kokemusta esihenkilötyöstä ja henkilöstöä johdettavanaan.

Olet mahdollisesti pidemmän aikaa jo toiminut esihenkilötehtävissä keittiön tai salin puolella, mutta tutkinto puuttuu ja haluat päivittää tai vahvistaa osaamistasi.

Valmennusohjelma antaa uutta virtaa, oivalluksia ja työkaluja esihenkilötyön arkeen. Valmennuksessa tuetaan esihenkilönä kasvamista ja oman esihenkilöidentiteetin rakentumista, harjoitellaan vuorovaikutustaitoja ja ihmisten kohtaamista ja rohkaistaan asiakaspalvelun, laadun ja tuottavuuden arviointiin ja aktiiviseen kehittämiseen.


 

Esimies

Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkinto (180 osp).

Koulutuksen hinta 250 euroa.

Lue lisää oppisopimuksesta.

Kuka voi hakea

Ravintola-alan esihenkilöt, jotka työskentelevät keittiön tai salin puolella, joilla on jo kokemusta esihenkilötyöstä ja henkilöstöä johdettavanaan.

Opintoaika

Koulutusaika 10–15 kk lähtötilanteen osaamisesta riippuen.

 

Hakeminen

Hakuaika 27.5.-23.9.2024

Opintojen aloitus

Kevään koulutus alkaa 7.-8.5.2024. Syksyn koulutus alkaa 22.-23.10.24.

Valinta

Hakijat haastatellaan hakemusten pohjalta henkilökohtaisen aikataulun mukaan.


ePerusteet (opetussuunnitelman, tutkinnon ja koulutuksen perusteet):

Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkinto >>


Koulutuksen sisältö

Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön valmennusohjelma muodostuu ohjelman mukaisista lähipäivistä, soveltavista oppimistehtävistä ja erikoisammattitutkinnon suorittamisesta. Tutkinto suoritetaan osoittamalla osaaminen aidoissa esihenkilötehtävissä omalla työpaikalla.

Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.


Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkinto – lisätiedot

Raija Soive, koulutusasiantuntija
050 330 8390
raija.soive (at) perho.fi