Kansainväliset ympäristöt

Osaamisen hankkiminen kansainvälisissä ympäristöissä

We can where ever we are! Vuosittain noin 25 prosenttia opintonsa aloittaneista perholaisista hankkii osaamista myös ulkomailla.

Erilaiset kansainväliset liikkuvuushankkeet, opintoprojektit, työelämässä oppiminen, kouluvierailut, seminaarit ja opiskelijavaihto vievät perholaisia tuon tuosta maailmalle uutta ja erilaista osaamista hankkimaan

Perho Liiketalousopistossa kansainvälisyys näkyy läpi opetussuunnitelman vieraiden kielten ja kulttuurien opetuksena, kansainvälisinä työssäoppimisjaksoina, monialaisina hankkeina ja projekteina sekä opintomatkoina.

Kansainväliset teemapäivät, ulkomaiset vierailijat ja vaihto-opiskelijat elävöittävät Perho Liiketalousopiston arkipäivää. Kotikansainvälisyys tarjoaa mahdollisuuden kansainvälistyä esimerkiksi toimimalla kansainvälisten vaihto-opiskelijoiden ja ryhmien tutoreina.

Opiskelijamme ovat hankkineet kokemusta ja menestyneet myös arvostetuissa kansainvälisissä kilpailuissa.

Työelämässä oppiminen ulkomailla

Perho Liiketalousopisto tarjoaa ulkomaisia työelämässä oppimispaikkoja yhteistyökumppaneidensa kautta. Opiskelija voi myös itse etsiä ulkomaisen työnantajan, jonka palveluksessa haluaa suorittaa työelämässä oppimisjakson.

Kansainvälisessä työelämässä oppimisjaksolla työskennellään tutkintoa vastaavissa tehtävissä.

Perho Liiketalousopisto osallistuu ulkomaan opiskelijavaihdon, projektien ja työelämässä tapahtuvan oppimisen rahoitukseen. Ulkomaille työelämässä oppimisen jaksolle valittu voi hakea myös muun muassa henkilökohtaista Erasmus+ -apurahaa.

Englanninkielinen tutkintokoulutus

Perho Liiketalousopistossa on mahdollisuus opiskella muun muassa ravintola-alaa englannin kielellä >>