Perho Liiketalousopisto EfVET-verkostoon

EfVET – the European Forum of Technical and Vocational Education and Training

Perho Liiketalousopisto on liittynyt jäseneksi EfVET-verkostoon.

Perho Liiketalousopisto EfVET-verkostoon

EfVET – the European Forum of Technical and Vocational Education and Training on mukana EU:n ammatillisen koulutuksen politiikoissa tehden yhteistyötä sen toimielinten sekä monien kansainvälisten ja kansallisten kansalaisjärjestöjen kanssa. Päätavoitteena on tarjota ylikansalliset puitteet, jotka tukevat kaikkia yhteistyötoimia, joilla pyritään tehostamaan ja parantamaan ammatillista koulutusta.

Laaja verkosto tarjoaa kattavaa ammatillisen koulutuksen tietoa-taitoa

Verkosto kattaa Euroopan tasolla noin 1 500 ammatillista oppilaitosta sekä niiden 60 000 opiskelijaa ja 50 000 opettajaa ynnä muuta henkilökuntaa. EfVET Annual Conferences >> kokoaa vuosittain yli 200 delegaatiota eri maista Euroopan unionissa sekä myös Aasiasta ja Amerikasta.Tapahtuma on erinomainen tilaisuus jäsenille keskustella ajankohtaisista ammatillisen koulutuksen aiheista keskeisten poliittisten päättäjien, sidosryhmien ja ammatillisen koulutuksen ammattilaisten kanssa.

Vuosikonferenssit on suunniteltu verkostoalustaksi, jossa jäsenet voivat tavata, esitellä Erasmus Plus -hankkeitaan, löytää Erasmus+-projektikumppaneita ja mikä tärkeintä, oppia lisää uusimmista ammatillisen koulutuksen politiikan kysymyksistä.

EfVET -jäsenyyden myötä meille on siis muun muassa luvassa kansainvälistä tukea ja ideoita tehdä koulustamme entistäkin innostavampi ja vaikuttavampi ammatillinen oppilaitos!

Perho Liiketalousopisto EfVET-verkostoon – lisätiedot

Johanna Mäesalu, kansainvälisen toiminnan päällikkö
Manager, International Affairs
+358 (0)50 380 5944
johanna.maesalu (at) perho.fi