Työvoimakoulutus: Matkapalvelujen myynti 721961, koulutus alkaa 11.11.

Matkapalvelujen myynti – Matkapalvelujen myynnin osaajaksi (nro 721961)

Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston ja kuntakokeilujen asiakkaille, jotka haluavat työskennellä matkapalvelujen myynnin tehtävissä.

Matkailualalla on työvoimapula usealla sektorilla. Myös matkatoimisto- ja matkanjärjestäjäsektorilla kaivataan kovasti uusia tekijöitä. Kouluttaudu matkapalvelujen myynnin osaajaksi!

Matkailuala on nopeasti kasvava ja muuttuva kansainvälinen ja monipuolisia työtehtäviä sisältävä ala. Toimiala tarjoaa mahdollisuuden kehittyä omien vahvuuksien ja tavoitteiden mukaisesti jatkuvasti sekä tarjoaa uudenlaisia haasteita asiakaspalvelua jo osaaville. Toimialan jatkuvasti kasvaessa ja kehittyessä tarve uusille osaajille on suuri.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena, johon kuuluu lähi- ja verkko-opetusta sekä työpaikalla tapahtuvan oppimisen jakso. Työpaikalla tapahtuva oppiminen tapahtuu viitenä päivänä viikossa (maanantai – sunnuntai) matkamyynti- ja asiakaspalvelutehtävissä yrityksen kanssa sovittujen työvuorojen mukaisesti. Lähitapaamiset toteutetaan Perho Liiketalousopiston tiloissa Malmin kampuksella (Helsinki).

Työpaikalla tapahtuvan oppimisen jaksolla suoritetaan yksi tutkinnon osa matkailualan perustutkinnosta: Matkapalvelujen myynti ja välitystoiminta sekä ja yksi perustutkintoon sisältyvä Perho Liiketalousopistossa paikallisesti tarjolla oleva tutkinnon osa: Amadeuksen käyttö matkailualalla.

Koulutusaika 11.11.2024-30.5.2025. Hakuaika päättyy 7.10.2024.

Lisätietoja ja hakeminen TE-palveluiden sivulla:

Tietoa koulutuksen sisällöstä ja toteutuksesta:
Satu Sandman, Perho Liiketalousopisto
satu.sandman@perho.fi, 040 7753266