Perustutkinto: Ravintola-ala, kokki & tarjoilija

Hae nyt ravintola- ja catering-alan perustutkintoon

Jos et saanut toivomaasi opiskelupaikkaa tai olet harkitsemassa opintojen aloitusta, voit hakea jatkuvassa haussa ja aloittaa opinnot syksyllä. Kesän 2024 jatkuvassa haussa ravintola- ja catering-alan perustutkinto-opintoihin voi hakea peruskoulun päättötodistuksella.

Kokki koristelee mansikkatäytekakkua opetuskeittiössä.

Ravintola- ja catering-alan perustutkinnossamme voit opiskella kokiksi tai tarjoilijaksi. Opinnot voi suorittaa myös työvaltaisesti oppi- tai/ja koulutussopimuksella, jos sinulla on jo alan työkokemusta. Opiskelupaikkasi on Töölön kampus.

Muun muassa yhteistyöravintolamme tarjoavat mahdollisuuden työvaltaisiin opintoihin, joissa osa tutkinnosta tai koko tutkinto tapahtuu työelämässä oppien.

Jos sinulla on jo työpaikka, opinnot onnistuvat joustavasti työn ohessa.

Tarjoilija ottaa keittiön tiskille nostettuja hampurilaisannoksia.

Ravintola-alalla avaat ovia moneen suuntaan: Työelämään tai väyläopintojen kautta ammattikorkeakouluun

Työskentely ravintola-alalla ei ole vain työpaikka, se on mahdollisuus avata ovia moneen suuntaan. Valmistumisen jälkeen työpaikkasi voi olla ravintolassa, mutta myös hotellissa, yrittäjänä, ulkomailla tai millä tahansa palvelualalla.

Kokin opinnoissamme on mahdollisuus aloittaa ammattikorkeaopinnot Haaga-Helia ammattikorkeakoulun väyläopintoina.

Ravintola- ja catering-alan opintojen aikana voidaan opiskella ammattikorkeakouluopintoja.

Perustutkinnon ja väyläopinnot suoritettuasi voit jatkaa meiltä suoraan 2. vuoden ruokatuotannon johtamisen opiskelijaksi (restonomi).


Hae ravintola-alan opintoihin jo tänään jatkuvassa haussa

Perho Liiketalousopiston hakupalvelut auttavat sinua uuden suunnan löytämisessä ja suunnitelmiesi päivittämisessä. Olemme yhteydessä hakijoihin sähköpostitse. Olemme lomalla 10.-21.7.


Perustutkinto: Ravintola-ala, kokki & tarjoilija – lisätiedot

Hakutoimisto