Kokin väyläopinnot, restonomi
Sujuvasti 2. vuoden restonomiopintoihin
Syksyllä 2019 käynnistyivät kokin amk-väyläopinnot (restonomi) Perho Liiketalousopiston ravintola- ja catering-alan perustutkinnossa ruokapalvelujen osaamisalalla kokiksi opiskeleville.

Kokin amk-väyläopinnoissa suoritetaan Haaga-Helia ammattikorkeakoulun restonomiopintoja
Väyläopinnot mahdollistavat Haaga-Helia ammattikorkeakoulun ensimmäisen lukuvuoden restonomiopintojen suorittamisen toisen asteen kokkiopintojen aikana. Perho Liiketalousopiston opiskelija hakeutuu väyläopintoihin perustutkinto-opintojen ensimmäisen opintovuoden aikana.
Väyläopintojen jälkeen kokiksi valmistuneet voivat hakea ammattikorkeakouluihin ruokatuotannon johtamisen opintoihin suoraan toisen lukuvuoden opiskelijoiksi.
Ammattikorkeakouluun voi hyvällä perustutkintotodistuksella päästä sisään nyt myös suoraan ilman pääsykoetta.
Kokin väyläopinnot, restonomi – lisätiedot
Päivi Kaksonen, opinto-ohjaaja, lehtori/ravintola-ala
040 480 5511
paivi.kaksonen (at) perho.fi
Katja Winogradow, lehtori, uravalmentaja/ravintola-ala
040 809 3636
katja.winogradow (at) perho.fi
Birgitta Nelimarkka, lehtori
birgitta.nelimarkka (at) haaga-helia.fi