Visio, missio ja arvot

Vastuullinen ja kestävä koulutus

Perho Liiketalousopisto on Helsingissä Malmilla, Töölössä ja verkossa sekä Urhea-kampuksella toimiva yksityinen ravintola-, matkailu- ja liiketoiminnan toimialojen ammatillinen oppilaitos ja valtakunnallinen urheiluoppilaitos.

Visiomme vuoteen 2023

Olemme ykkösvalinta opiskelu- ja työpaikkana sekä yritysten kumppanina.

MISSIOMME
Luomme menestyksen mahdollisuuksia.

Koulutamme toimialojemme tarpeeseen ammattitaitoisia ja ennakkoluulottomia palvelualojen osaajia. Varmistamme opiskelijoidemme työllistymisen ja urakehityksen. Toimintamme on vaikuttavaa, vastuullista ja merkityksellistä.

Missio, visio ja arvotARVOMME
Edelläkävijä

Perho on innovatiivinen edelläkävijä, toimintatapoja, opetusta ja alaa rohkeasti uudistava toimija. Kannustamme ja rohkaisemme henkilökuntaamme, opiskelijoitamme ja sidosryhmiämme innovoimaan ja kokeilemaan. Teemme ennakoivaa työtä, jotta opiskelijat valmistuvat vetovoimaisille ja työllistämiskykyisille työmarkkinoille. Opimme jokaisesta kokeilusta, palautteesta ja ennakointitiedosta emmekä säikähdä epäonnistumisiakaan. Edelläkävijyys näkyy mm. innovoivan kulttuurin vahvistuksessa.

Palveleva

Haluamme keskittyä uudistuvassa yhteiskunnassa toimiviin tapoihin tuottaa erinomaisia asiakaskokemuksia. Paras palvelukyky koostuu asenteesta, auttavaisuudesta, aktiivisuudesta ja välittämisestä. Olemme toiminnassamme asiakaslähtöisiä ja joustavia. Luotamme toisiimme, arvostamme toistemme ammattitaitoa ja työsuorituksia ja suhtaudumme ennakkoluulottomasti ja tasa-arvoisesti erilaisiin ihmisiin, kulttuureihin ja ajatustapoihin.

Innostava

Perho on tunnettu innostavasta ammattipedagogiikasta ja moderneista opetusmetodeista. Innostamme ja innostumme. Aktiivinen kehittämisen ilmapiiri sallii myös epäonnistumisia.

Vastuullinen

Perho on hyvinvoiva ja turvallinen opiskelu- ja työyhteisö. Pidämme kiinni sovituista toimintatavoista. Varmistamme opiskelijoiden työllistymisen ja siihen tarvittavan osaamisen. Ohjaamme opiskelijoitamme itsenäisyyteen ja omatoimisuuteen. Toimimme vastuullisesti talousasioissa. Ympäristön kunnioittaminen ja kestävä kehitys on meille tärkeää. Vastuullisuus konkretisoituu vastuullisuusraportissa.