Huippu-urheilu ja opiskelu Urhea-linjalla

Perho Liiketalousopisto on valtakunnallinen urheiluoppilaitos

Huippu-urheilu ja opiskelu Urhea-linjalla urheiluoppilaitos

Perho Liiketalousopistolla on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä urheilijoiden ammatillisen koulutuksen erityistehtävä ja valtakunnallisen urheiluoppilaitoksen status. Voit hakea meille urheilijan opintoihin yhteishaussa ja jatkuvassa haussa.


UUTTA
Urheiluoppilaitosten hakulomake ja valmentajan lausunto on korvattu Opintopolku.fi:ssä urheilijan lisäkysymyksillä, jotka avautuvat täpättyäsi KYLLÄ hankulomakkeen kohdassa ”Oletko kiinnostunut suorittamaa ammatillisen perustutkinnon urheilijana”.

Perho Liiketalousopiston järjestämät aamutreenit kolme kertaa viikossa Malmin kampuksella ja Urhea-kampuksella.

Perho Liiketalousopiston Urhea-linjan opiskelijat voivat hakea opiskelija-asuntoa Urhea-kampuksen Urhea-koti -asuintalosta >>


Olemme Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian Urhean >> aktiivinen jäsen, mistä juontaa liiketoiminnan perustutkintoon johtavien palvelumuotoiltujen Urheiluakatemia-polkujemme Urhea-linja -nimi.

Urhea-linjan urheilijakoulutus yhdistää opiskelun ja urheilun

Voit suorittaa ammatillisen perustutkinnon tai ammatillisen perustutkinnon ja ylioppilastutkinnon yhdistettynä tavoitteelliseen urheiluun. Urheiluvalmentautumisesta voit saada opintosuorituksia kaikkiin Perho Liiketalousopiston perustutkintoihin.

Urhea-linjan opinnoissa hankit ammatillisen osaamisen ja vahvistat mahdollisuuksiasi onnistua urheilu-uralla ja muualla työelämässä sekä myös jatko-opinnoissa korkea-asteella.

Huippu-urheilu ja liiketoiminta, merkonomi

Hae yhteishaussa:

Hae jatkuva haussa:


Huippu-urheilu ja muut koulutusalat

Urhea-linjoillamme urheilu on liitettävissä myös ravintola- ja catering-alan ja matkailualan perustutkintoihin joustavilla opintojärjestelyillä.


Yhteishaku &  jatkuva haku urheilijakoulutukseen


Jatko-opinnot

Perustutkinto antaa hakukelpoisuuden ammatti- ja tiedekorkeakouluopintoihin sekä vahvistaa niissä onnistumista.

Ammattikorkeakouluun voi hyvällä perustutkintotodistuksella päästä nyt ilman pääsykoetta.

Liiketoimintaosaamisen lisäkoulutus Perho PRO’ssa >>