Urhea-linja, ravintola- ja matkailuala

Urheilu yhdistettynä perustutkintoon henkilökohtaisella opiskelusuunnitelmalla

Urheilijan ammatillisen koulutuksen kriteerit täyttävillä ravintola- ja matkailualan opiskelijoillamme on mahdollisuus yhdistää opiskelu ja urheilu.

Huippu-urheilu ja opiskelu Urhea-linjalla urheiluoppilaitosUrhea-linjoillamme urheilu on liitettävissä kaikkiin perustutkintoihimme joustavilla opintojärjestelyillä.

Kun olet tullut valituksi yhteishaussa (katso hakuohjeet alla) Perho Liiketalousopiston ravintola- ja catering-alan tai matkailualan perustutkintoon, sinulle laaditaan urheilun huomioiva opintosuunnitelma.

Kutsumme urheilijana meille hakeneet urheilijahaastatteluun toukokuussa.

Hakuohjeet @ Opintopolku.fi

  • Valitse yhteishaussa hakukohteeksi Perho Liiketalousopisto (Malmin kampus) ja ravintola- ja catering-alan tai matkailualan perustutkinto
  • Valitse ”KYLLÄ” kohdassa: ”Oletko kiinnostunut suorittamaan ammatillisen perustutkinnon urheilijana (urheilijan ammatilliseen koulutukseen voi hakeutua oman ikäluokkansa kilpatason urheilija)?”
  • Vastaa Urheilijan lisäkysymyksiin; tutustu kysymyksiin jo ennakkoon Olympiakomitean sivuilla >>TÄRKEÄÄ! Jos haet myös urheilulukioon, niin täytä Opintopolussa Urheilijan lisäkysymykset urheilulukion ja urheilijan ammatillisen koulutuksen osalta erikseen.

(Urheiluoppilaitosten hakulomake ja valmentajan lausunto ovat poistuneet hakumenettelystä.)


Urhea-linja, ravintola- ja matkailuala – lisätiedot

Tuuli Merikoski, asiantuntija, huippu-urheilu
0400 711728
tuuli.merikoski (at) perho.fi

Lars Eriksson, tiimi- ja kehittämisvastaava, urheilijan ammatillinen koulutus
0400 529 016
lars.eriksson (at) perho.fi