ASIAKASPALVELU

Tarjoilija, hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto

Tarjoilija on asiakaspalvelun- ja myyntityön ammattilainen, jolla on hyvät sosiaaliset taidot, hyvä kielitaito ja laaja tuotetuntemus. Tarjoilija suosittelee ruokiin sopivia juomia ja valmistaa erilaisia juomasekoituksia.

Tarjoilu- ja asiakaspalvelutaitojen lisäksi opitaan myyntiä, ruoanvalmistusta ja vieraskielistä ammattisanastoa. Kestävän kehityksen vaatimukset, hygienia ja anniskelumääräykset sekä alan sopimukset ja säädökset ovat osa ammattitaitoa. Merkittävä osa ammattitaidosta opitaan työssäoppien liikeideoiltaan erilaisissa työpaikoissa. Lähiopetus tapahtuu pääosin Töölön kampuksella.

Tutkinto: Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto
Osaamisala: Asiakaspalvelu
Tutkintonimike: Tarjoilija
Pohjakoulutus: Peruskoulu

Koulutuksen laajuus: 180 osaamispistettä
Suunniteltu kesto: 3 vuotta
Opetusaika: Päiväopetus
Opiskelumuoto: Ohjattu opiskelu
Työssäoppiminen: 30–50 osp; 18 v täyttänyt voi hakea työssäoppimisjaksolle ulkomaille
Opetuskieli: Suomi

Yhteishaku: Opintopolku.fi >>

Seuraava koulutus alkaa: 14.8.2017

Jatkuva haku (suora haku)

Mikäli olet jo suorittanut ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon, hae päiväopintoihin jatkuvassa haussa >>

Ammatissa

Tarjoilijana voi työllistyä sekä kotimaassa että ulkomailla. Erilaisia vaihtoehtoja ovat kahvilat, pikaruokapaikat, henkilöstöravintolat, ruoka- ja seurusteluravintolat, juhlapalvelut, juomaravintolat, baarit ja pubit.

Jos et täytä yhteishaun hakukriteerejä, ota yhteyttä hakutoimistoon ja kysy muista hakumahdollisuuksista!

Lisätiedot

Hakutoimisto
(09) 350 9210
hakutoimisto (at) perho.fi

Töölön kampus
Päivi Kaksonen, opinto-ohjaaja
040 4805 511
paivi.kaksonen (at) perho.fi

Mervi Vilén-Peltoniemi, koulutuspäällikkö
040 738 9375
mervi.vilen-peltoniemi (at) perho.fi

opo (at) perho.fi