Erasmus+ Taste Europe on the Go!

OPH/Erasmus+ -ohjelma, strateginen kumppanuushanke KA2

Taste Europe on the Go! on hyvien käytäntöjen vaihtoa tukeva jatkohanke International POP-UP Restaurant- ja Culinary Caravan -hankkeille.

Erasmus+ Taste Europe on the Go! - ravintola-alan yrittäjyys kiinnostaa yhä opiskelijoita

Klikkaa kuvasta 18.1.2022 julkaistuun blogiin: Ravintola-alan yrittäjyys kiinnostaa yhä opiskelijoita

Hankkeen toiminta-aika: 1.9.2018–31.12.2021
Hankkeen koordinaattori: Perho Liiketalousopisto
Hankkeen partnerit: Mercuria Kauppiaitten Kauppaoppilaitos, Col’legi Badalonés, Istituto di Istruzione Superiore “De Amicis”, Estudis d’Hoteleria i Turisme CETT, IPSAR “Luigi Carnacina”, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja NHTV Breda University of Applied Sciences

Erasmus+ Taste Europe on the Go! -project presentation

Taste Europe on the Go! -hankkeessa ravintola-alan ja liiketoiminnan opiskelijat suorittavat sähköisen englannin kielisen tutkinnonosan Working at a Company ja toteuttavat opettajien ohjaamina pop up -ravintolan.  AMK-opiskelijat Suomesta ja Hollannista toimivat pop up -ravintolassa esimiehinä.

Neljä viikon mittaista workshopia järjestetään vuorotellen mukana olevissa maissa (Suomi, Italia, Espanja ja Hollanti). Hankeen viimeinen workshop ja pop up -ravintola toteutettiin marraskuussa 2021 Barcelonassa.

Erasmus+ Taste Europe on the Go!

Click the image to open a pdf-file

TEGO! -vastuuopettajat Perho Liiketalousopistossa:

Leni Palminkoski-Pihlamo, lehtori, markkinointi
Lecturer, Marketing
+358 (0)40 714 4274
leni.palminkoski-pihlamo (at) perho.fi

Akis Staboulis, lehtori, ruokatuotanto
Lecturer, Food Production
+359 (0)40 147 8542
akis.staboulis (at) perho.fi

Erasmus+ Taste Europe on the Go! – lisätiedot

Johanna Mäesalu, kansainvälisen toiminnan päällikkö
Manager, International Affairs
+358 (0)50 380 5944
johanna.maesalu (at) perho.fi

Taste Europe on the Go! -logo ©Jonna O. 


The very last TEGO workshop 2.–9.11.2021

TEGOn neljäs ja samalla vihoviimeinen viikon mittainen workshop toteutettiin marraskuun ensimmäisellä viikolla Barcelonassa. Siellä hankkeen viimeinen pop up -ravintola Smokehouse kestitsi la 6.–su 7.11.2021 Palo Alton markkinaväkeä savulohisandwicheillä ja tiramisulla.

TEGO in Barcelona:

Projektin päätteeksi opiskelijat tekivät vielä laskelmia ja analyysejä arvioidakseen, onnistuttiinko oikeasti vai oliko se vain hyvää fiilistä.

Koko TEGO-hankekauden workshopien parhaimmaksi noteeratun loppuesityksen vastaus tähän: ”BÅDE OCH – huikeita onnistumisia mutta myös parannettavaa 👍”

TEGO 2.–9.11.2021 Barcelonassa

Tegolaisten pop up- ravintola Smokehouse kestitsi la–su Palo Alton markkinaväkeä savulohisandwicheillä ja tiramisulla

Perholaisilla tegolaisilla matkaa valmistumiseen 15 osp vähemmän

Taste Europe on the Go! -hankkeessa perholaiset muun muassa kansainvälistyivät ja oppivat kantapäänkin kautta yritystoiminnan lainalaisuuksia sekä paketoivat näytöillä Yrityksessä toimiminen -tutkinnon osan 15 osp.

Kiitos tiimille! Thank you guys! We can where ever we are!

Check this in Instagram
@tego.barcelona2021


News Flashes

Teurastamon joulumarkkinat 2019 Erasmus+ Taste Europe on the Go!

Taste Europe on the Go! -joulumarkkinat järjestettiin 12/2018 Helsingin Kalasataman Teurastamolla


Examples of the materials for Taste Europe on the Go!


A localised homepage:

Erasmus+ Taste Europe on the Go!

Poster and 2-paged flyer:

Erasmus+ Taste Europe on the Go!


Taste Europe on the Go on Instagram