Erasmus+ Taste Europe on the Go!
OPH/Erasmus+ -ohjelma, strateginen kumppanuushanke KA2
Taste Europe on the Go! on hyvien käytäntöjen vaihtoa tukeva jatkohanke International POP-UP Restaurant- ja Culinary Caravan -hankkeille.
Hankkeen toiminta-aika: 1.9.2018–31.12.2021
Hankkeen koordinaattori: Perho Liiketalousopisto
Hankkeen partnerit: Mercuria Kauppiaitten Kauppaoppilaitos, Col’legi Badalonés, Istituto di Istruzione Superiore “De Amicis”, Estudis d’Hoteleria i Turisme CETT, IPSAR “Luigi Carnacina”, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja NHTV Breda University of Applied Sciences
Erasmus+ Taste Europe on the Go! -project presentation
Taste Europe on the Go! -hankkeessa ravintola-alan ja liiketoiminnan opiskelijat suorittavat sähköisen englannin kielisen tutkinnonosan Working at a Company ja toteuttavat opettajien ohjaamina pop up -ravintolan. AMK-opiskelijat Suomesta ja Hollannista toimivat pop up -ravintolassa esimiehinä.
Neljä viikon mittaista workshopia järjestetään vuorotellen mukana olevissa maissa (Suomi, Italia, Espanja ja Hollanti). Hankeen viimeinen workshop ja pop up -ravintola toteutettiin marraskuussa 2021 Barcelonassa.
TEGO! -vastuuopettajat Perho Liiketalousopistossa:
Leni Palminkoski-Pihlamo, lehtori, markkinointi
Lecturer, Marketing
+358 (0)40 714 4274
leni.palminkoski-pihlamo (at) perho.fi
Akis Staboulis, lehtori, ruokatuotanto
Lecturer, Food Production
+359 (0)40 147 8542
akis.staboulis (at) perho.fi
Erasmus+ Taste Europe on the Go! – lisätiedot
Johanna Mäesalu, kansainvälisen toiminnan päällikkö
Manager, International Affairs
+358 (0)50 380 5944
johanna.maesalu (at) perho.fi
Taste Europe on the Go! -logo ©Jonna O.
The very last TEGO workshop 2.–9.11.2021
TEGOn neljäs ja samalla vihoviimeinen viikon mittainen workshop toteutettiin marraskuun ensimmäisellä viikolla Barcelonassa. Siellä hankkeen viimeinen pop up -ravintola Smokehouse kestitsi la 6.–su 7.11.2021 Palo Alton markkinaväkeä savulohisandwicheillä ja tiramisulla.
TEGO in Barcelona:
Projektin päätteeksi opiskelijat tekivät vielä laskelmia ja analyysejä arvioidakseen, onnistuttiinko oikeasti vai oliko se vain hyvää fiilistä.
Koko TEGO-hankekauden workshopien parhaimmaksi noteeratun loppuesityksen vastaus tähän: ”BÅDE OCH – huikeita onnistumisia mutta myös parannettavaa 👍”
Perholaisilla tegolaisilla matkaa valmistumiseen 15 osp vähemmän
Taste Europe on the Go! -hankkeessa perholaiset muun muassa kansainvälistyivät ja oppivat kantapäänkin kautta yritystoiminnan lainalaisuuksia sekä paketoivat näytöillä Yrityksessä toimiminen -tutkinnon osan 15 osp.
Kiitos tiimille! Thank you guys! We can where ever we are!
@tego.barcelona2021
News Flashes
Examples of the materials for Taste Europe on the Go!
A localised homepage:
Poster and 2-paged flyer:
Taste Europe on the Go on Instagram