Esihenkilötyö
Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkinto 180 osp
Menestyvä ravintola tarvitsee vahvoja ja osaavia esihenkilöitä, jotka osaavat johtaa tiimiään inspiroivasti ja tehokkaasti. Oletko ravintolan sali- tai keittiöpuolen esihenkilö ja haluat kehittää tiiminjohtamistaitojasi, talouden ymmärrystä, vuorovaikutustaitojasi sekä palvelun laatua? Nyt on tilaisuutesi kasvaa esihenkilönä ja vahvistaa taitojasi – hae mukaan Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilökoulutukseen!
Oppisopimuskoulutuksena toteutettava majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkintokoulutus on tarkoitettu ravintola-alan esihenkilöille, joilla on jo kokemusta esihenkilötyöstä ja henkilöstöä johdettavanaan.
Hae mukaan ja kehity huippuesihenkilöksi!
Valmennusohjelma antaa uutta virtaa, oivalluksia ja työkaluja esihenkilötyön arkeen. Valmennuksessa tuetaan esihenkilönä kasvamista ja oman esihenkilöidentiteetin rakentumista, harjoitellaan vuorovaikutustaitoja ja ihmisten kohtaamista ja rohkaistaan asiakaspalvelun, laadun ja tuottavuuden arviointiin ja aktiiviseen kehittämiseen.
Koulutukseen haku: 7.1.–22.4.2025
ePerusteet (opetussuunnitelman, tutkinnon ja koulutuksen perusteet):
Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkinto >>
Koulutuksen sisältö
Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön valmennusohjelma muodostuu ohjelman mukaisista lähipäivistä, soveltavista oppimistehtävistä ja erikoisammattitutkinnon suorittamisesta. Tutkinto suoritetaan osoittamalla osaaminen aidoissa esihenkilötehtävissä omalla työpaikalla.
Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkinto – lisätiedot
Raija Soive, koulutusasiantuntija
050 330 8390
raija.soive (at) perho.fi