Ravintola- ja catering-ala
Perustutkinto: tarjoilija / kokki
Yhteishaku: ti 18.2.–ti 18.3.2025
Perho Liiketalousopiston ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa kattavat perustaidot ruoanvalmistuksen, tarjoilun, myynnin ja ravintolan asiakaspalvelun työtehtäviin.
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon päätoiminen opiskelupaikka on Töölön kampus.
Ravintola-ala on monipuolinen ja kansainvälinen ala, joka tarjoaa useita mahdollisuuksia erilaisiin työuriin. Käytännön taitoja opitaan opetusravintola Perhossa, sekä työelämässä Suomessa ja ulkomailla.
Osaamisalan valinnalla ja valinnaisilla tutkinnon osilla, sekä myös vaikka liittämällä ravintola- ja catering-alan perustutkintoosi tutkinnon osan matkailualan tai liiketoiminnan perustutkinnosta, rakennat oman näköisesi osaamisen, jolla erotut joukosta.
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Innostu opiskelusta, onnistu elämässä.
Perho Liiketalousopistolla on tarjolla tutkinnon kaksi osaamisalaa.
1 – Asiakaspalvelun osaamisala:
2 – Ruokapalvelujen osaamisala:
Valinnaisilla tutkinnonosilla voit räätälöidä tutkinnosta itsellesi passelin: