Ravintola- ja catering-ala

Perustutkinto: kokki / tarjoilija / Restaurant Cook

Perho Liiketalousopiston ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa hyvät, laajat ja monipuoliset perustaidot ruoanvalmistuksen, tarjoilun, myynnin ja ravintolan asiakaspalvelun työtehtäviin.

Ravintola-ala on monipuolinen ja kansainvälinen ja tarjoaa useita mahdollisuuksia erilaisiin työuriin. Käytännön taitoja opitaan opetusravintola Perhossa, työelämässä kotimaassa ja ulkomailla. Perustaidot kehittyvät ammattitaitoisiksi monipuolisissa ja vauhdikkaissa työympäristöissä – ravintolan keittiöissä ja asiakaspalvelutehtävissä.

Opintoja voit suorittaa myös Perho Liiketalousopiston verkkokampuksella. Jokaisen opiskelijan opinnot etenevät oman henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon voi suorittaa

Osaamisalan valinnalla ja valinnaisilla tutkinnon osilla sekä myös vaikka liittämällä ravintola- ja catering-alan perustutkintoosi tutkinnon osan matkailualan  tai liiketoiminnan perustutkinnosta rakennat oman näköisesi osaamisen, jolla erotut joukosta.

Ravintola-ja catering-alan perustutkinnon päätoiminen opiskelupaikka on Töölön kampus.


Opinnoissa suuntautuminen


Jatko-opinnot

Perustutkinto antaa hakukelpoisuuden ammatti- ja tiedekorkeakouluopintoihin sekä vahvistaa niissä onnistumista.

Ravintola- ja catering-alan lisäkoulutus Perho PRO’ssa >>