Ravintola- ja catering-ala
Perustutkinto: kokki / tarjoilija / Restaurant Cook
Perho Liiketalousopiston ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa hyvät, laajat ja monipuoliset perustaidot ruoanvalmistuksen, tarjoilun, myynnin ja ravintolan asiakaspalvelun työtehtäviin.
Ravintola-ala on monipuolinen ja kansainvälinen ja tarjoaa useita mahdollisuuksia erilaisiin työuriin. Käytännön taitoja opitaan opetusravintola Perhossa, työelämässä kotimaassa ja ulkomailla. Perustaidot kehittyvät ammattitaitoisiksi monipuolisissa ja vauhdikkaissa työympäristöissä – ravintolan keittiöissä ja asiakaspalvelutehtävissä.
Opintoja voit suorittaa myös Perho Liiketalousopiston verkkokampuksella. Jokaisen opiskelijan opinnot etenevät oman henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
Meillä ravintola- ja catering-alan perustutkinnon voi suorittaa
- peruskoulupohjaisina opintoina
- lukio-/muu koulutus- ja/tai työkokemuspohjaisina opintoina
- kaksoistutkintona (kokki) >>
- englannin kielisinä opintoina: Restaurant Cook >>
- yhdistettynä huippu-urheiluun >>
- oppi- tai koulutussopimuksella, jos olet hankkinut ravintola-alan työkokemusta/sinulla on alan työpaikka
Osaamisalan valinnalla ja valinnaisilla tutkinnon osilla sekä myös vaikka liittämällä ravintola- ja catering-alan perustutkintoosi tutkinnon osan matkailualan tai liiketoiminnan perustutkinnosta rakennat oman näköisesi osaamisen, jolla erotut joukosta.
Ravintola-ja catering-alan perustutkinnon päätoiminen opiskelupaikka on Töölön kampus.
Yhteishaku & jatkuva haku
Opinnoissa suuntautuminen
Jatko-opinnot
Perustutkinto antaa hakukelpoisuuden ammatti- ja tiedekorkeakouluopintoihin sekä vahvistaa niissä onnistumista.