Ravintola- ja catering-ala

Perustutkinto: tarjoilija / kokki

Yhteishaku 20.2.–19.3.

Perho Liiketalousopiston ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa kattavat perustaidot ruoanvalmistuksen, tarjoilun, myynnin ja ravintolan asiakaspalvelun työtehtäviin.

Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon päätoiminen opiskelupaikka on Töölön kampus.

Ravintola-ala on monipuolinen ja kansainvälinen ala, joka tarjoaa useita mahdollisuuksia erilaisiin työuriin. Käytännön taitoja opitaan opetusravintola Perhossa, sekä työelämässä Suomessa ja ulkomailla.

Osaamisalan valinnalla ja valinnaisilla tutkinnon osilla, sekä myös vaikka liittämällä ravintola- ja catering-alan perustutkintoosi tutkinnon osan matkailualan tai liiketoiminnan perustutkinnosta, rakennat oman näköisesi osaamisen, jolla erotut joukosta.


Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Opinnot voi suorittaa

Voit myös

  • yhdistää opintoihin huippu-urheilun >>
  • ottaa varaslähdön ammattikorkeaan suorittamalla osana perustutkintoa ruokatuotannon johtamisen väyläopintoja >>
  • syventää/laajentaa jo hankkimaasi ravintola-alan osaamista ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osatutkinnolla >>

Tule siksi, mikä haluat olla

Perho Liiketalousopistolla on tarjolla tutkinnon kaksi osaamisalaa.

1 – Asiakaspalvelun osaamisala:

2 – Ruokapalvelujen osaamisala:


Valinnaisilla tutkinnonosilla voit räätälöidä tutkinnosta itsellesi passelin: