Ruokailu kampuksilla

Parhaat eväät tulevaisuuden taitajille. Bon appétit!

Perho Liiketalousopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan viikottain vaihtuvat lounaslistat.

Ruokailu kampuksilla

VKO 38 | Ma 16.–pe 20.9.2024

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

MALMIN KAMPUS
Ravintola Perhon Helmi

Lounas klo 10.30-13

Maanantai
Paistetut silakat L*
Linssipata M, G, VEG, VS *
Maa-artisokkakeitto L, G *

Tiistai
Feta-pastavuoka L, VS *
Punainen tofucurry M, G, VEG, VS *
Kermainen kesäkeitto L, G *

Keskiviikko
Appelsiinibroileri L, G, VS *
Kasviskiusaus M, G, VEG *
Tomaatti-mozzarellakeitto L, G *

Torstai
Chili Con Carne M, G, VS *
Chili Sin Carne M, G, VEG, VS *
Broileri-minestronekeitto M, G *

Perjantai
Kanaa Puttanesca M, G, VS *
Keltainen kukkakaalicurry M, G, VEG, VS *
Fenkoli-perunasosekeitto M, G, VEG *

TÖÖLÖN KAMPUS
Ravintola Perhon Herkku

Lounas klo 10.30–13.30

Maanantai
Rydbergin pihvi  M, G
Rydbergin pihvi tofusta VEG, G

Tiistai
Ahvenmureke ja Sandefjordin kastike, palsternakka-perunasose L, G
Kesäkurpitsapihvit, yrttikermaviilikastiket ja palsternakka-perunasose L, G, (VEG)

Keskiviikko
Murea possun kasler, BBQ-kastike ja yrttiriisi M, G,
Halloumi-kasvispaistos, BBQ-kastike ja yrttiriisi L, G, (VEG)

Torstai
Mausteinen siskonmakkarakeitto M, G
Puolukka-kinuskirahka L, G

Perjantai
Kebab tomaattikastikkeessa ja riisiä M, G
Paahdettua munakoiso, kikherneitä tomaattikastikkeessa ja riisiä VEG, G


L = laktoositon, M = maidoton, G = gluteeniton, ​​​​​​​VEG = vegaaninen, VS = sisältää valkosipulia, P = sisältää pähkinää. Suiluissa annosvaihtoehdot!

*-merkityt annokset täyttävät Sydänmerkki -suositukset
= annos on ravintoarvoiltaan parempi vaihtoehto eli siinä rasvan laatu on hyvää eli pehmeää, suolan ja sokerin määrä on maltillinen ja kuitua reilusti.