Ruokailu kampuksilla
Parhaat eväät tulevaisuuden taitajille. Bon appétit!
Perho Liiketalousopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan viikottain vaihtuvat lounaslistat.
VKO 38 | Ma 16.–pe 20.9.2024
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
MALMIN KAMPUS
Ravintola Perhon Helmi
Lounas klo 10.30-13
Maanantai
Paistetut silakat L*
Linssipata M, G, VEG, VS *
Maa-artisokkakeitto L, G *
Tiistai
Feta-pastavuoka L, VS *
Punainen tofucurry M, G, VEG, VS *
Kermainen kesäkeitto L, G *
Keskiviikko
Appelsiinibroileri L, G, VS *
Kasviskiusaus M, G, VEG *
Tomaatti-mozzarellakeitto L, G *
Torstai
Chili Con Carne M, G, VS *
Chili Sin Carne M, G, VEG, VS *
Broileri-minestronekeitto M, G *
Perjantai
Kanaa Puttanesca M, G, VS *
Keltainen kukkakaalicurry M, G, VEG, VS *
Fenkoli-perunasosekeitto M, G, VEG *
TÖÖLÖN KAMPUS
Ravintola Perhon Herkku
Lounas klo 10.30–13.30
Maanantai
Rydbergin pihvi M, G
Rydbergin pihvi tofusta VEG, G
Tiistai
Ahvenmureke ja Sandefjordin kastike, palsternakka-perunasose L, G
Kesäkurpitsapihvit, yrttikermaviilikastiket ja palsternakka-perunasose L, G, (VEG)
Keskiviikko
Murea possun kasler, BBQ-kastike ja yrttiriisi M, G,
Halloumi-kasvispaistos, BBQ-kastike ja yrttiriisi L, G, (VEG)
Torstai
Mausteinen siskonmakkarakeitto M, G
Puolukka-kinuskirahka L, G
Perjantai
Kebab tomaattikastikkeessa ja riisiä M, G
Paahdettua munakoiso, kikherneitä tomaattikastikkeessa ja riisiä VEG, G
L = laktoositon, M = maidoton, G = gluteeniton, VEG = vegaaninen, VS = sisältää valkosipulia, P = sisältää pähkinää. Suiluissa annosvaihtoehdot!
*-merkityt annokset täyttävät Sydänmerkki -suositukset
= annos on ravintoarvoiltaan parempi vaihtoehto eli siinä rasvan laatu on hyvää eli pehmeää, suolan ja sokerin määrä on maltillinen ja kuitua reilusti.