AgriCulinary Project pro Sustainable Food & Planet
Training & doing for the better 💚
The future-oriented culinary and horticultural AgriCulinary Project trains towards more sustainable planetary food system achieving a comprehensive understanding of the best sustainable practices.
Yhteisenä haasteenamme on saadaan maapallo riittämään meille kaikille, kun planeettamme resursseja nakertavat muun muassa nälänhätä, ilmastonmuutos ja jätteet.
Syyskuussa 2022 käynnistyneessä AgriCulinary -hankkeessa >> kehitetään ja harjoitellaan innovatiivisia keinoja rakentaa kestävää tulevaisuutta maatalous-, puutarha-, ruoka- ja ravintola-alojen yhteistyössä. Tavoitteena on ensijaisesti suitsia ruokaketjun maapallon kantokykyä heikentäviä ympäristövaikutuksia.
Perho Liiketalousopiston lisäksi 2023–2024 elokuusta elokuuhun pilotoitavassa hankkeessa ovat mukana Norjasta Mosjøen videregående skole >> ja Tanskasta Zealand Business College >>. Hankkeen rahoittajina ovat Opetushallitus ja Erasmus+.
AgriCulinary Training pro sustainable food & planet – further information