PerhoTarjoilija
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, asiakaspalvelun osaamisala
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon asiakaspalvelun osaamisalalta valmistuu tarjoilijaksi.
Tarjoilijan ammatti on asiakaspalvelua ja myyntiä myös kansainvälisille asiakkaille.
Tarjoilija vastaanottaa asiakkaat, esittelee ja myy ravintolan ruoka- ja juomatuotteita ja vastaa niiden tarjoilusta. Yhdessä toisten työntekijöiden kanssa tarjoilija vastaa asiakkaiden viihtymisestä, tyytyväisyydestä ja turvallisuudesta sekä pitää huolta työympäristön siisteydestä ja puhtaudesta. Lisäksi tarjoilija tehtävänä on laskuttaa asiakkaita ja vastata raha- ja maksuliikenteestä.
Tarjoilijan työssä pääset käyttämään hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja sekä palvelemaan myös kansainvälisiä asiakkaita. Perho Liiketalousopistosta valmistuneet tarjoilijat työllistyvät hyvin sekä kotimaassa että ulkomailla. Tarjoilijan työpaikkoja ovat kahvilat, cocktailbaarit, olutravintolat, yö- ja rockklubit, ruoka- ja seurusteluravintolat, tilaus- ja juhlaravintolat, hotellit ja cateringyritykset.
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon tutkinnon osat >>
Tarjoilua ja ravintolan asiakaspalvelutaitoja opitaan Töölön kampuksemme tarjoilu- ja baariluokissa, Ravintola Perhossa, Perhon Ruokarekassa ja yhteistyöprojekteissa – sekä suuri osa ohjatusti työelämässä.
Hae peruskoulupohjaiseen ravintola- ja catering-alan perustutkintoon
Yhteishaku keväisin
Hae lukio-/muu osaamispohjaiseen ravintola- ja catering-alan perustutkintoon
Jatkuvan haun hakemukseen tulee liittää muun muassa kaikki aikaisemmat koulu- ja työtodistukset. Katso tarvittavat liitteet tarkemmin täältä >>
Tarjoilijan englanninkielinen koulutus
Jatkuva haku Restaurant Waiterin työvaltaiseen koulutus-/oppisopimuskoulutukseen:
Tarjoilija – lisätiedot
Hakutoimisto
(09) 350 9210
hakutoimisto (at) perho.fi
Päivi Kaksonen, opinto-ohjaaja
040 4805 511
paivi.kaksonen (at) perho.fi
Marja Hemmi, koulutusjohtaja, ravintolapalvelu
040 480 5577
marja.hemmi (at) perho.fi