Perhon juustola

Maalaisjuustoa suoraan Töölöstä

Juustola otti ensiaskeleensa 2018 alkuvuodesta. Kaikki oli saanut alkunsa siitä, kun halusimme kokeilla, miten sinihomejuustoa valmistetaan.

Juustola Perho Liiketalousopisto luomujuusto ja kotijuusto

Juustolan juustojen valmistuksessa käytätään luomutäysmaitoa

Perhon juustolaJuustot viihtyvät viinikellarissa

Juustolan juustot kypsytetään Ravintola Perhon viinikellarissa, jossa on otolliset suhteet muun muassa juuri sinihomejuuston valmistukseen. Kellarissa tuhisee myös kittipintainen kova juusto, jonka kypsytysaika on kahdeksasta kuukaudesta ylöspäin.

Juustolan perhe

  • sinihomejuusto
  • halloumi
  • mozzarella
  • pippurituorejuusto
  • jugurtit
  • muut hapanmaitotuotteet

Juustolan tuotteita käytetään Ravintola Perhon menuissa ja kausittain tuotteita myydään myös ulos.