podcast: Uusi ura – aikuisena kokiksi!
Mitä kaikkea pitäisi ottaa huomioon, kun lähtee opiskelemaan aikuisena? Aihe on katettu pöytään ja haarukoitavaksi Pöytävaraus -podcastin kakkoskauden 3. jaksossa ”Uusi ura – aikuisena kokiksi”. Vieraana perholainen Satu Koivisto!
Mikä yllättää opiskelussa ja miksi opiskeleminen kannattaa? Millaista on hypätä opiskelijaksi, kun takana on jo työuraa? Entä miltä ravintola-alan ammattilaisten kilpailut näyttävät opiskelijan näkökulmasta?
Opintielle lähteminen aikuisena ei ole helppo päätös …vai onko?
Kokki ja ruokastylisti Linnea Vihosen Pöytävaraus -podcastin vieraana on Perho Liiketalousopistossa kokiksi opiskeleva ruokabloggaaja Satu Koivisto. Aiheena on ravintola-alan vetovoimaisuus ja uuden oppiminen – sekä uraunelmat, jotka voi päivittää ja toteuttaa vielä aikuiselle iälle ehdittyäänkin.
Behind the audio scenes:
Samalla keskustellaan ravintolamaailman tähtien ja vaikuttajien kanssa alan vetovoimaisuudesta sekä upeasta suomalaisesta ruokakulttuurista Vuoden Kokki – ja Vuoden Tarjoilija -tapahtumaa unohtamatta.
Tule siksi, mikä haluat olla.