Reseptejä sinulle ja läheisellesi
Satokauden kasviksista maukkaita reseptejä
Opiskelijat Erika Helme ja Lotta Seppä ovat suunnitelleet Perho Liiketalousopiston Green City Farmin satokauden kasviksista maukkaita kasvisruokien reseptejä. Terveellisiä ja ympäristön huomioonottavia reseptejä voi kokeilla jouluna ja soveltaa ympäri vuoden.
Tarjoa joulupöydässä esimerkiksi ruiskukilla koristeltua kyssäkaalitartaria. Talvella maistuu myös lehtikaali-bataattikeiton lisäkkeenä palsternakka-banaanileipä. Leivän reseptin löydät sivulta 34 ja keiton 54.
Erika ja Lotta opiskelivat Haaga-Helia ammattikorkeakoulun ruokatuotannon johtamisopinnoissa ja reseptikirja on heidän opinnäytetyönsä. Erika on opiskellut myös puutarha- ja ravintola-alaa yhdistävässä AgriCulinary-koulutuksessa 2023–2024.