Green City Farmin sadonkorjuumarkkinat kiittää
Sadonkorjuumarkkinat la 17.9.2022 klo 9–15
+ Veggie Culinary Master -kilpailu klo 11–13
+ Perholainen alumni -lounas klo 12
Kiitos kaikille tapahtumavieraille sekä muille tapahtumaan osallistuneille rapsakan hauskasta ja ekologisesta Green City Farmin Sadokorjuumarkkina -lauantaista!
Paikka: Liiketalousopiston Malmin kampus
Vanha Helsingintie 13, 00700 Helsinki / Malmi
RUOKATUOTTEITA suoraan pientiloilta
- PERHO LIIKETALOUSOPISTON OMAN KAUPUNKIPELLON ekologisesti viljeltyjä vihanneksia ja yrttejä – Green City Farm >>
- TAMMISAARESTA luomutuotteita – Bovikin luomumaatila >>
- RUOTSINKYLÄSTÄ kotimaisista marjoista mehuja, hilloja ja hyytelöitä – Hyvämäen Mehustamo >>
- VANTAALTA lihaa ja sadonkorjuumarkkinoilla paikan päällä savustettua kalaa – Johan i Hallen & Bergfalk >>
- SALOSTA valko- ja nippusipuleja, kirsikkatomaatteja, punajuuria, lanttuja – Kolin Luomutila >>
- ELIMÄELTÄ juustoja ja jugurtteja – Paavolan Kotijuustola >>
- SUOMESTA hunajaa – Stadin Tarhaajat >>
- AURASTA luomujauhoja ja ryynejä – Luomukylä Tuula Kinnunen >>
- KOUVOLASTA marjoista käsin valmistettuja luomujalosteita – Makumarja >>
- KOUVOLASTA luomutilan tuotteita ja elintarvikkeita – Puotimaalla >>
- SALOSTA kasviksia ja juureksia – Ali-Marttilan tila >>
- VANTAALTA thaimaalaista ruokaa – Thai99 >>
PUUHAA & VIIHDETTÄ suoraan sydämestä, mm.
- Matkailualan opiskelijoiden luotsaamia peltokierroksia: ekologinen peltoviljely ja satokauden vihannekset ja yrtit. Kierroksille lähtö klo 10.30 ja klo 13.30
- Asiakaspalvelun ryhmän opastamia kampuskierroksia sidosryhmien edustajille: kierroksille lähtö klo 9.30, 10.30, 12.30 ja 13.30
- Urheilijaopiskelijoiden ohjaamaa ohjelmaa lapsille ja lapsenmielisille liikuntakeskus Helmi Centerissä
- Lastenkonsertti: Mölyapinat lavalla klo 10.30 ja 12.00
- Hevosajelua ja poniratsastusta
- Arvaa kurpitsan paino, voita kurpitsa ja vie se mennessäsi!
STREET FOODIA suoraan parilalta
Laadukkaista kotimaisista raaka-aineista valmistettua
- Street foodia Ravintola Perhon Ruokarekasta
- Perhon Panimon artesaanioluita
- Kahvia ja leivonnaisia Ravintola Perhosta ja Ravintola Perhon Helmestä
- Artesaanijuustoja Perhon Juustolasta
VEGGIE CULINARY MASTER -kilpailu
Sadonkorjuumarkkinoilla kokkiopiskelijoiden parikilpailussa valmistettiin kasvisruokaa Green City Farmin vastuullisesti kasvatetuista satokauden tuotteista. Mukana kisaamassa olivat Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda Keravalta, OMNIA Espoosta, Stadin AO ja Perho Liiketalousopisto Helsingistä.
Veggie Culinary Master -kilpailun lisätiedot: antti.porna (at) perho.fi
Kilpailun aikataulu
- 11 Veggie Culinary Master -kilpailu alkaa
- 12.15 Fingerfood – annokset esille
- 13 Lautasannos esille
- 14.30 Veggie Culinary Master -kilpailun tulosten julkistus
Kilpailun tuomarit
- Johan Kurkela, Bocuse d’Or -kilpailija Lyon 2023
- Aino Kasanen, Bocuse d’Or -assistentti Lyon 2023
- Petra Väänänen, MasterChef 2022 -amatöörikilpailun voittaja
- Risto Mikkola, HK. Local Bistro
Alumnilounas höyrysi
Perho Liiketalousopistosta tai Perho PROsta, Ravintolakoulu Perhosta, Helmi Liiketalousopistosta tai Haaga-Perhosta valmistuneet alumnimme pääsivät nauttimaan Perholainen alumni -lounasta Green City Farmin Sadonkorjuumarkkinoiden tunnelmissa.
Perholainen alumni -toiminnan lisätiedot: maria.virolainen (at) perho.fi
Green City Farmin sadonkorjuumarkkinat la 17.9. klo 9–15
PERHO LIIKETALOUSOPISTO
GREEN CITY FARM
Juha Turtiainen
050 310 0716
juha.turtiainen (at) perho.fi
Heidi Hovi-Sippola
040 150 4252
heidi.hovi-sippola (at) perho.fi
Jarmo Heimala
040 147 8552
jarmo.heimala (at) perho.fi