Green City Farmin sadonkorjuumarkkinat 17.9.

Sadonkorjuumarkkinat la 17.9.2022 klo 9–15

Paikka: Liiketalousopiston Malmin kampus
Vanha Helsingintie 13, 00700 Helsinki / Malmi

Kestävästi tuotettu lähiruoka on kestävän gastronomian pata ja kauha

RUOKATUOTTEITA suoraan pientiloilta

PUUHAA & VIIHDETTÄ suoraan sydämestä, mm.

  • Matkailualan opiskelijoiden luotsaamia peltokierroksia: ekologinen peltoviljely ja satokauden kasvikset, juurekset ja yrtit
  • Urheilijaopiskelijoiden ohjaamaa ohjelmaa lapsille ja lapsenmielisille liikuntakeskus Helmi Centerissä
  • Musiikkia

STREET FOODIA suoraan parilalta

Laadukkaista kotimaisista raaka-aineista valmistettua

  • Street foodia à la Ravintola Perhon Ruokarekka
  • Ravintola-alan opiskelijoiden valitsemista raaka-aineista pick & mix -salaattia Green City Farmin tuoreista antimista yrttikastikkeineen
  • Artesaaniolutta á la Perhon Panimo
  • Kahvia ja leivonnaisia à la Ravintola Perho ja ravintola Perhon Helmi
  • Artesaanijuustoja à la Perhon Juustola – myyntiä hoitavat liiketoiminnan opiskelijat

Tutustumista kasveihin ja viljelyksiin opiskelijoiden ohjaamilla peltokierroksilla

Ravintola Perhon Ruokarekka on mukana Sadonkorjuumarkkinoilla

Trubaduuri & kitara

Toteutuuko Sadonkorjuumarkkinoilla myös Veggie Culinary Master -kilpailu?

Vielä se ei ole varmaa, mutta toivotaan! Elokuussa olemme jo viisaampia.

Suunnitteilla on kuitenkin järjestää Sadonkoruumarkkinoiden yhteydessä kokkien parikilpailu, jossa valmistetaan kasvisruokaa Green City Farmin vastuullisesti kasvatetuista satokauden tuotteista.

Veggie Culinary Master -kilpailun lisätiedot: antti.porna (at) perho.fi


Tervetuloa viettämään rapsakan ekologista lauantaita koko perheen voimin!

Green City Farmin sadonkorjuumarkkinat la 17.9.2022 klo 9–15

PERHO LIIKETALOUSOPISTO | GREEN CITY FARM

Juha Turtiainen
050 310 0716
juha.turtiainen (at) perho.fi

Jarmo Åke
040 147 8552
jarmo.ake (at) perho.fi

Heidi Hovi-Sippola
040 150 4252
heidi.hovi-sippola (at) perho.fi