Green City Farmin sadonkorjuumarkkinat kiittää

Sadonkorjuumarkkinat la 17.9.2022 klo 9–15
+ Veggie Culinary Master -kilpailu klo 11–13
+ Perholainen alumni -lounas klo 12

Kiitos kaikille tapahtumavieraille sekä muille tapahtumaan osallistuneille rapsakan hauskasta ja ekologisesta Green City Farmin Sadokorjuumarkkina -lauantaista!

Paikka: Liiketalousopiston Malmin kampus
Vanha Helsingintie 13, 00700 Helsinki / Malmi

RUOKATUOTTEITA suoraan pientiloilta

Kestävästi tuotettu lähiruoka on kestävän gastronomian pata ja kauha

PUUHAA & VIIHDETTÄ suoraan sydämestä, mm.

Tutustumista kasveihin ja viljelyksiin opiskelijoiden ohjaamilla peltokierroksilla

  • Matkailualan opiskelijoiden luotsaamia peltokierroksia: ekologinen peltoviljely ja satokauden vihannekset ja yrtit. Kierroksille lähtö klo 10.30 ja klo 13.30
  • Asiakaspalvelun ryhmän opastamia kampuskierroksia sidosryhmien edustajille: kierroksille lähtö klo 9.30, 10.30, 12.30 ja 13.30
  • Urheilijaopiskelijoiden ohjaamaa ohjelmaa lapsille ja lapsenmielisille liikuntakeskus Helmi Centerissä
  • Lastenkonsertti: Mölyapinat lavalla klo 10.30 ja  12.00
  • Hevosajelua ja poniratsastusta
  • Arvaa kurpitsan paino, voita kurpitsa ja vie se mennessäsi!

STREET FOODIA suoraan parilalta

Ravintola Perhon Ruokarekka on mukana Sadonkorjuumarkkinoilla

Laadukkaista kotimaisista raaka-aineista valmistettua

  • Street foodia Ravintola Perhon Ruokarekasta
  • Perhon Panimon artesaanioluita
  • Kahvia ja leivonnaisia Ravintola Perhosta ja Ravintola Perhon Helmestä
  • Artesaanijuustoja Perhon Juustolasta

VEGGIE CULINARY MASTER -kilpailu

Sadonkorjuumarkkinoilla kokkiopiskelijoiden parikilpailussa valmistettiin kasvisruokaa Green City Farmin vastuullisesti kasvatetuista satokauden tuotteista. Mukana kisaamassa olivat Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda Keravalta, OMNIA Espoosta, Stadin AO ja Perho Liiketalousopisto Helsingistä.

Veggie Culinary Master -kilpailun lisätiedot: antti.porna (at) perho.fi

Kilpailun aikataulu

  • 11 Veggie Culinary Master -kilpailu alkaa
  • 12.15 Fingerfood – annokset esille
  • 13 Lautasannos esille
  • 14.30 Veggie Culinary Master -kilpailun tulosten julkistus

Kilpailun tuomarit

  • Johan Kurkela, Bocuse d’Or -kilpailija Lyon 2023
  • Aino Kasanen, Bocuse d’Or -assistentti Lyon 2023
  • Petra Väänänen, MasterChef 2022 -amatöörikilpailun voittaja
  • Risto Mikkola, HK. Local Bistro

Kilpailun arvioinnin osa-alueet

  • Annoksen maku, rakenne ja esillelaitto
  • Raaka-aineen kunnioittaminen
  • Monipuolisuus
  • Kestävän kehityksen edistäminen annoksen suunnittelussa ja valmistuksessa sekä hävikin minimointi
  • Aikataulussa pysyminen

Alumnilounas höyrysi

Perho Liiketalousopistosta tai Perho PROsta, Ravintolakoulu Perhosta, Helmi Liiketalousopistosta tai Haaga-Perhosta valmistuneet alumnimme pääsivät nauttimaan Perholainen alumni -lounasta Green City Farmin Sadonkorjuumarkkinoiden tunnelmissa.

Perholainen alumni -toiminnan lisätiedot: maria.virolainen (at) perho.fi


Green City Farmin sadonkorjuumarkkinat la 17.9. klo 9–15

PERHO LIIKETALOUSOPISTO
GREEN CITY FARM

Juha Turtiainen
050 310 0716
juha.turtiainen (at) perho.fi

Heidi Hovi-Sippola
040 150 4252
heidi.hovi-sippola (at) perho.fi

Jarmo Heimala
040 147 8552
jarmo.heimala (at) perho.fi