tiedote: Lähiopetukseen asteittain ma 26.4. alkaen

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän suositusten mukaisesti jatkamme etäopiskelua 23.4. saakka Perho Liiketalousopistossa. Ravintola Perhon asiakastilat pysyvät suljettuina 18.4.2021 saakka. Ravintola Perhon noutomyynti ja ruokarekka jatkavat normaalisti toimintaansa. Helmi Center pysyy toistaiseksi suljettuna kuitenkin niin, että vuonna 2008 ja sen jälkeen syntyneet sekä ammattiurheilijat voivat sitä käyttää.

tiedote: Lähiopetukseen asteittain ma 26.4. alkaen

Koronaepidemia on edelleen leviämisvaiheessa pääkaupunkiseudulla rajoituksista ja sulkutilasta huolimatta. Onneksi viimeisten päivien aikana tartuntaluvut ovat kuitenkin kääntyneet laskuun. Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on 30.3. linjannut, että toisen asteen etäopetusta jatketaan vielä pääsiäisen jälkeen.

Perho Liiketalousopisto jatkaa etäoppimisen ratkaisuin käynnissä olevan jakson loppuun eli 23.4.2021 asti.

Erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden lähiopetuksen tarpeita sekä välttämättömien opetustilanteiden ratkaisuja toteutetaan edelleen tarkalla harkinnalla ja turvallisuusohjeita huolellisesti noudattaen. Valmistumisvaiheessa olevia opiskelijoita pyritään tukemaan kaikin keinoin, jotta tavoiteaikataulussa valmistuminen olisi mahdollista.

Tämän hetkisen suunnitelman mukaan Perho Liiketalousopisto palaa lähiopetukseen asteittain maanantaina 26.4. alkaen kevätkauden viimeisellä periodilla.

Noudatamme lähiopetuksen ratkaisuissa terveysviranomaisten sekä pääkaupunkiseudun asiantuntijoiden linjauksia ja päätöksiä. Vaikka lähiopetukseen siirryttäisiin, opiskelija pystyy halutessaan osallistumaan opetukseen myös etäyhteyksin. Koulutusalakohtaisesti annetaan tarkemmat ohjeet opintojen jatkamisesta lähiopetuksessa tulevien viikkojen aikana.

  • Ravintola Perhoon sulkutila vaikuttaa siten, että asiakasruokailu- ja kabinettitilat pysyvät suljettuina 18.4. saakka. Tilauspohjaista lounaiden take away -jakelutoimintaa kuitenkin jatketaan ja ruokarekka kiertää totutusti jakelureitillään.
  • Helmi Center pysyy suljettuna niin, että vuonna 2008 ja sen jälkeen syntyneet sekä ammattiurheilijat voivat sitä käyttää.
  • Perho Liiketalousopiston kampustilat pysyvät avoimina ja kampusten tukipalvelut ovat saatavilla (esimerkiksi ohjaus- ja tukipajat, opintotoimisto- ja IT-palvelut). Koulun tiloissa asioitaessa tulee käyttää kasvomaskia, ja julkisissa kulkuvälineissä on maskipakko. Ainoastaan terveydentilan estäessä maskia voi olla käyttämättä. Tulemme kiinnittämään erityistä huomiota kasvomaskiohjeiden noudattamiseen kaikissa tiloissamme.

Kampuksilla noudatamme Etelä-Suomen aluehallintoviraston asettamia kokoontumisrajoituksia, tällä hetkellä kuusi henkilöä, sekä erityistä varovaisuutta ja huolellisuutta.

Epidemiatilanteen etenemistä seurataan ja muutoksista arjen käytänteisiin tiedotetaan. Lisäksi seuraamme valtioneuvoston mahdollisten liikkumisrajoitusten ja muiden valmisteilla olevien koronaohjeiden etenemistä ja sovellamme niitä toiminnassamme.

Tiedotamme muutoksista ja pyydämme seuraamaan aktiivisesti Wilmaa sekä kotisivujamme.

Lisätietoja

Juha Ojajärvi, rehtori
​​​​​​​040 093 9269

Petri Vainio, henkilöstö- ja viestintäpäällikkö
050 376 0652

Ravintola-ala:
Marja Hemmi
koulutusalajohtaja
040 480 5577

Matkailuala:
Satu Sandman
koulutusalajohtaja
040 775 3266

Liiketoiminta:
Katriina Klén
koulutusalajohtaja
050 366 6711