#tunneruokasi feat. fisu

Fisukan paistaminen on helppoa kuin nuotiolaulu.

Jotta tämä olisi ehta fakta, tässä sinulle ohje, jolla voit vain onnistua:

Tätä et voi tyriä -kalaresepti

  • kotimaisia benella siikafileitä
  • voita
  • suolaa

Esivalmistelut
Suolaa suomustetut siikafileet lihapuolelta reiluhkolla kädellä. Laita voita paistinpannulle ja kuumenna. Kun voi lopettaa tirinän, paistamisen voi aloittaa.

Paistaminen
Laita siikafile nahkapuolelta pannulle paistumaan. Vähän voi painella, jotta tuo lähtee kypsymään tasaisesti.

Kun liha alkaa näyttää kypsältä eli valkoiselta (sekä lohkeaa nätisti), laita levy pois päältä ja käännä file ottamaan väriä lihapuolellekin. Eipä tuota tarvitse paistaa jälkilämmöllä kuin puolisen minuuttia.

Lisäkkeet
Laita essu naulaan, mene keittiön ovelle ja huuda:

”Lautaset pöytään ja syömään heti ennen kuin jäähtyy!”

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments