#tunneruokasi

Ravintola-, matkailu- ja liiketalouden alojen sekä urheilijan ammatillisen koulutuksen Perho Liiketalousopisto tarjoaa #tunneruoka -tägin alla vinkkejä, neuvoja ja reseptejä kestävään gastronomiaan. Seurassamme pääset kulkemaan myös suomalaisen puhtaan ruoan matkassa pellolta pöytään ja takaisin peltoon.

Vastuullisesti tuotetuista raaka-aineista valmistettu korkealaatuinen lähiruoka on Ravintola Perhon bravuureja, joiden yksi raaka-aineista vastaava on Green City Farm.

Vaan onnistuuko ravintolatasoinen vastuullinen ruoka myös kotikokilta? Laitetaan onnistumaan!

#tunneruokasi #kestavagastronomia #feelthefarm #feelthefood #greencityfarm #perholainen

Green City Farmilla ekologisesti viljeltyjä taimia saa nyt Perhoshop.fi -verkkokaupasta!

#tunneruokasi -teemoja 2020:

Kestävällä tavalla toimijat
Erota kestävällä tavalla toimivat tuottajat akanoista. Hyödynnä mahdollisimman suuri osa tuotteesta (niin mummokin tekisi). Kestävien tuotteiden myyjiä & Uudenmaan pienviljelijöiden tarjonta.

Pellolla, pellolta, pellolle
Taimien istutus ja kylvö. Pellon hoito. Sadonkorjuu.

Villiruoka ei tiedä olevansa ruokaa
Tunnista villiruoka. Villiruoka ruoanvalmistuksessa + juomasuositus.

Näillä eväin vastuullisesti kohti juhannusta – uusia videoita viikottain!