#tunneruokasi

Ravintola-, matkailu- ja liiketalouden alojen sekä urheilijan ammatillisen koulutuksen Perho Liiketalousopisto tarjoaa #tunneruoka -tägin alla vinkkejä, neuvoja ja reseptejä kestävään gastronomiaan.

carota agreste

#tunneruokasi

Seurassamme pääset kulkemaan myös suomalaisen puhtaan ruoan matkassa pellolta pöytään ja takaisin peltoon. Vastuullisesti tuotetuista raaka-aineista valmistettu korkealaatuinen lähiruoka on Ravintola Perhon bravuureja, joiden yksi raaka-aineista vastaava on Green City Farm.

Onnistuuko vastuullinen ravintolatasoinen ruoka myös kotikokilta? Laitetaan onnistumaan!

#tunneruokasi -teemoja 2020

  • Kestävällä tavalla toimijat
    – erota kestävällä tavalla toimivat tuottajat akanoista
    – hyödynnä mahdollisimman suuri osa tuotteesta (niin mummokin tekisi)
    – kestävien tuotteiden myyjiä & Uudenmaan pienviljelijöiden tarjonta
  • Pellolla, pellolta, pellolle
    – taimien istutus ja kylvö
    – pellon hoito
    – sadonkorjuu
  • Villiruoka ei tiedä olevansa ruokaa
    – tunnista villiruoka
    – villiruoka ruoanvalmistuksessa + juomasuositus

#tunneruokasi #kestavagastronomia #feelthefarm #feelthefood #greencityfarm #perholainen

Näillä eväin vastuullisesti kohti JUHANNUSTA 2020 – uusia videoita viikottain.