Green City Farm voittoon PRO2022 Vastuullisuus-sarjassa
Perho Liiketalousopiston kaupunkipelto Green City Farm voittoon PRO2022 HoReCa-alan Vastuullisuus -sarjassa!
Green City Farm tunnustettiin vastuullisesti toimivaksi oppimisympäristöksi ja kestävän kehityksen periaatteita edistäjäksi. Palkinto luovutettiin eilen to 21.4.2022 Helsingin Messukeskuksessa järjestetyssä PRO-gaalassa.

Kotona ollaan, ja osoitekin on oikea!
PRO Vastuullisuus -tunnustuspalkinnot myönnetään ammattilaisille, jotka edistävät kestävän kehityksen periaatteita hotelli-, ravintola- ja catering-alalla.
Tänä vuonna finaalissa voitosta kisasivat Green City Farmin kanssa Ikea Suomen ravintolat ja Ylva Palveluiden Uni Cafe.

Perho Liiketalousopiston lehtori Jarmo Heimala sekä Green City Farmin huoltotyöntekijä Juha Nieminen ja viljelytoiminnan asiantuntija Heidi Hovi-Sippola tyytyvisinä mutta eivät hämmästyneinä PRO Vastuullisuus-sarjan voitosta

Perho Liiketalousopiston rehtori Juha Ojajärvi voittogaala-tunnelmissa
Kestävät onnittelut Green City Farmillemme & kiitos kaikille voittoon kannustaneille!

PRO2022 Vastuullisuus-sarjan voittaja: Perho Liiketalousopiston Green City Farm
Green City Farm voittoon PRO2022 Vastuullisuus-sarjassa – lisätiedot
Heidi Hovi-Sippola, 040 150 4252
heidi.hovi-sippola (at) perho.fi
Jarmo Heimala, 040 147 8552
jarmo.heimala (at) perho.fi
Juha Nieminen, 040 773 0737
juha.nieminen (at) perho.fi
Maria Runonen, 050 535 1001
maria.runonen (at) perho.fi
Green City Farm >> haluaa lyhentää ruoan matkaa pellolta keittiöön ja toimia vastuullisena edelläkävijänä kumppanuusmaatalouden mallin mukaisesti. Perho Liiketalousopiston Malmin kampuksen ravintola Perhon Helmi painottaa kasvisruokaa, joka satokaudella koostuu pellon raaka-aineista. Myös Töölön kampuksella sijaitsevat ravintola Perho sekä opetuskeittiöt hyödyntävät pellon raaka-aineita sesongin mukaan.