Henkan job shadowing -matkapäiväkirja

Erasmus+ akkreditoitu liikkuvuushanke

Ciao! Tervetuloa seuraaman Henkan matkassa videosarjaa, joka sijoittuu Pohjois-Italiaan. Perho Liiketalousopiston lehtori Henry Lepist matkustaa Erasmus+ akkreditoitu liikkuvuushankeen job shadowing-jaksolla tutustumaan I.P.S.A.R. ”Luigi Carnacina” –ravintolaoppilaitokseen Bardolinossa ja Veronan alueen ruokakulttuuriin.

Tule mukaan andiamo!

Henkka matkustaa Münchenin kautta Veronaan, josta matka jatkuu kohti määränpäätä Bardolinoon Gardajärven rannalle.

Henkka pääsee tutustumaan I.P.S.A.R. ”Luigi Carnacina” ravintolaoppilaitokseen ja osallistuu siellä ravintola-alan opiskelijoiden opettamiseen.

Henkka tutustuu Hotel Veronesi La Torre hotelliin. Perholaiset opiskelijat pääsevät työelämässä oppimisen jaksoille italiaiseen hotelliin.

Henkka nauttii perheomisteisen Tommasi viinitilan esittelystä ja maistiaisista.  Neljä sukupolvea ovat luotsanneet yli satavuotiasta viinitilaa Valpolicella Classicon alueella.

Henkka menee Veronaan ja tutustuu sen historiallisiin kohteisiin. Hän piipahtaa perholaisten opiskelijoiden harjoittelupaikassa, ravintola Maffeissa.

Henkka hyppää pyörän selkään ja vierailee museoissa. Ensimmäinen on Oliiviöljymuseo, josta matka jatkuu läheiseen Cantina F.lli Zeni-viinimuseoon.

Henkka päättää matkustaa Malcesinen historialliseen kylään, jonka yläpuolella kohoaa Gardajärven Monte Baldon vuori.

Parhaimmat kiitoksemme, että saimme vierailla oppilaitoksessanne ja tutustua viehättävään Bardolinoon ja Veronan maakuntaan Veneton alueella.

Crazie mille!

Andrea Avogrado & staff

Henkan matkassa Bardolinossa – Lisätiedot

PERHO LIIKETALOUSOPISTO

Johanna Mäesalu, kansainvälisen toiminnan päällikkö
Manager, International Affairs
+358 (0)50 380 5944
johanna.maesalu (at) perho.fi

Henry Lepist, lehtori
040 147 8527
henry.lepist (at) perho.fi