Kevään 2024 stipendit

Pe 31.5.2024 valmistujaisjuhlassa perholaisille ammattiin valmistuneille jaettiin myös Henrik Bitten, Haaga Instituutti -säätiön, Chef Einon, Suomen Gastronomien seuran, K-kauppiasliiton, Pohjois-Helsingin Yrittäjät ry:n ja Perho Liiketalousopiston stipendejä sekä Atrian ja ravintola Perhon lahjakortteja.


Henrik Bitten stipendi

Maya Bernström, matkailuala
Perustelut: Mayalle on ollut selvää opintojen alusta asti yrittäjäksi ryhtyminen. Maya on myös opinnoissaan tehnyt valintoja, jotka tukevat tulevaa yrittäjyyttä. Toiminimikin on jo tulossa ja Maya pääsee toteuttamaan omaa unelmaansa musiikkiin ja tapahtumiin liittyen. Tällä stipendillä haluamme tukea Mayan alkavaa uraa yrittäjänä.

Perttu Järvenpää, ravintola- ja catering-ala
Perustelut: Yrittäjämäinen toiminta ja kiinnostus yrittäjyyteen

Haaga Instituutti -säätiön stipendi

Marcelino Canghagas, ravintola- ja catering-ala
Perustelut: Excellent success in studies

Oleg Elkin, ravintola- ja catering-ala
Perustelut: Excellent success in studies

Tommi Teinilä, ravintola- ja catering-ala
Perustelut: Tsemppistipendi opintojen loppuun saattamisesta!

Juulia Huotari, ravintola- ja catering-ala
Perustelut: Hyvä opintomenestys

Elsa Niemelä, ravintola- ja catering-ala
Perustelut: Hyvä opintomenestys

Roni Nordman, ravintola- ja catering-ala
Perustelut: Tunnollinen opiskelu ja hyvä opintomenestys

Viivi Tampio, ravintola- ja catering-ala
Perustelut: Tunnollinen opiskelu ja hyvä opintomenestys

Siiri Halonen, ravintola- ja catering-ala
Perustelut: Tunnollinen opiskelu ja hyvä opintomenestys

Veera Ikävalko, ravintola- ja catering-ala

Veera Kauppinen, ravintola- ja catering-ala
Perustelut: Veera on ollut tunnollinen opiskelija, mukana tutor-toiminnassa ja muussakin aktiivisesti. Osallistunut kaikkiin tapahtumiin, joita on ollut hyvin paljon. Suorittanut kaikki opinnot ajallaan tai etukäteen. On ollut aina valmis joustamaan ja auttamaan kaikessa ja kaikkia. Huolehtinut enemmän kuin omista asioistaan.

Tobias Jacob, ravintola- ja catering-ala
Perustelut: Hyvä opintomenestys

Haaga Instituutti -säätiön Chef Eino Stipendi

Alice Laasonen, ravintola- ja catering-ala
Perustelut: Ahkerin kokki ja aktiivinen ja tuloksellinen osallistuminen kilpailutoimintaan.

Haaga Instituutti -säätiön ja Chef Eino -stipendien saajat all together!

Suomen Gastronomien seuran stipendi

Kimmo Ollila, ravintola- ja catering-ala
Perustelut: Kimmo on ollut opintojen alusta lähtien erittäin innostutunut ja kiinnostunut gastronomiasta. Hän on sosiaalinen, yhteistyötaitoinen ja ottaa kaikki muut huomioon työssään. Kimmolla on suosittu instagram tili @kulinaari. Hän on jakanut koko opintojen ajan oppimistaan ja osaamistaan ruonvalmistukseen liittyen. Hän jatkaa opintojaan Haaga-Heliassa, minne hänet on valittu suoraan Perhon todistuksen perusteella.

Lucas Hollming, ravintola- ja catering-ala
Lucas on hoitanut kaikki opinnot tunnollisesti ja ajallaan. Ammatillinen osaaminen ja kiinnostus näkyy tekemisessä, arvostaa ravintola-alaa. Kaikki työelämäjaksot ovat kiitettävästi arvioitu, tekee alalla töitä paljon, ja on haluttu työntekijä. Haluaa kehittää työtään ja kehittyä työssään.

Atrian lahjakortti

Jari Ala-aho, ravintola- ja catering-ala
Perustelut: Menestyminen opinnoissa

Ravintola Perhon lahjakortti

Suhtala Uvalic Eloize, liiketoiminta

K-kauppiasliitto

Anett Winqvist, liiketoiminta
Perustelut: Työskentely K-ryhmän myymälässä ja hyvä koulumenestys

Daniel Oikarinen, liiketoiminta
Perustelut: Työskentely K-ryhmän myymälässä ja hyvä koulumenestys

Eelis Vuorinen, liiketoiminta
Perustelut: Työskentely K-ryhmän myymälässä ja hyvä koulumenestys

Aleksi Makkonen, liiketoiminta
Perustelut: Työskentely K-ryhmän myymälässä ja hyvä koulumenestys

Pohjois-Helsingin Yrittäjät ry

Elias Djouad, liiketoiminta
Perustelut: Elias on työelämäjaksolla saanut erinomaista palautetta aktiivisuudestaan ja osoittanut yrittäjämäistä asennetta etenemällä työpaikalla nopeasti tiimivetotehtäviin.

Saini Sumit, liiketoiminta
Perustelut: Sumit on todella yritteliäs nuori mies. Opintojen ohella hän tuo maahan energiapatukoita, joita myydään 180 vähittäismyymälässä Suomessa. Sumit toimii myös yrittäjänä ravintolassa. Kohtelias ja aina hyväntyylinen Sumit on myös aktiivinen somemarkkinoija.

Perhostipendit

Ruth Nsabu Ntumba, matkailuala
Perustelut: Ruth on hoitanut opintonsa tunnollisesti ja tarkasti. Ruth on opintojensa aikana innostunut useasta eri projektista ja työharjoittelumahdollisuudesta ja näyttänyt erinomaista osaamista näiden parissa. Kiitos Ruthille hyvästä ja huolellisesta otteesta opintoihin ja toivomme samanlaista rohkeutta tarttua erilaisiin mahdollisuuksiin myös tulevaisuudessa.

Maria Protassova, matkailuala
Perustelut: Maria on ollut kiinnostunut laajentamaan matkailualan osaamistaan ja hän on suorittanut kaikki opintonsa erinomaisesti. Maria on hyvin kielitaitoinen, innovatiivinen ja idearikas. Hän on menestynyt myös koulun projekteissa ja saanut erinomaista palautetta työelämän puolelta.

Alexei Virolainen, liiketoiminta
Perustelut: Alexei on osoittanut aitoa kiinnostusta alaa ja opiskeltavia asioita kohtaan. Hän on vastuullinen opiskelija, joka hoitaa tehtävänsä tunnollisesti ja kiitettävällä menestyksellä. Lisäksi Alexei on aina kohtelias niin opettajia kuin luokkakavereita kohtaan. Alexei on suorittanut näytöt erinomaisin arvosanoin ja saanut paljon positiivista palautetta myös työssäoppimispaikoilla.

Joona Havulampi, liiketoiminta
Perustelut: Joona Havulampi on myönteinen opiskelija, joka on suorittanut opinnot menestyksekkäästi annettujen aikataulujen puitteissa. Hän suoritti viimeisen työssäoppimisjakson ansiokkaasti Espanjassa osallistuen jalkapalloseuran monipuoliseen markkinointiviestintään.

Mohamed Khalid, liiketoiminta
Perustelut: Mohamed on opiskeluajan osoittanut erinomaista asennetta ja vastuunottoa opiskeluun ja tämä näkyy nyt lopputuloksessa. Mohamed on myös reilulla ja ystävällisellä käytöksellään luonut hyvää ryhmähenkeä onnea!

Arttu Lilja, liiketoiminta
Perustelut: Arttu on näyttänyt hyvää koulumenestystä ja ollut aktiivinen ryhmän asioiden kanssa. Ollut taitajissa mukana ja erittäin positiivista esimerkkiä näyttänyt muille. Arttu on iloinen ja keksliäs opiskelija.

Carmen Vaha, liiketoiminta, Urhea-linjat
Perustelut: Carmen on yhdistänyt opiskelun ja urheilun erittäin hyvin. Hän on suoritunut opinnoistaan erinomaisesti ja suorittanut osan opinnoistaan ulkomailla vieraskielisessä ympäristössä. Hän on malliesimerkki urheilijan kaksoisuran toteuttamisesta.

Aatu Karjalainen, liiketoiminta, Urhea-linjat
Perustelut: Aatu on pystynyt hyödyntämään opiskelun ja urheilun yhdistämisen maksimaalisesti. Tästä hänet palkittiin liigasopimuksella HIFK.n miesten joukkueeseen. Hän on ollut koko opintojen ajan hauska ja iloinen opiskelija ja hoiti aina velvoitteensa vähintään viime hetkellä.

Iida Flink, liiketoiminta, liiketoiminta, Urhea-linjat
Perustelut: Iida hoiti koulutyön ja työssäoppimiset laadukkaasti. Ida on aktiivinen opiskelija ja hänellä on hyvät vuorovaikutustaidot. Ida teki töitä opintojen ohella sekä jatkoi urheiluharrastustaan.

Sami Kallionkieli, liiketoiminta, Urhea-linjat
Perustelut: Sami onnistui opiskelun ja urheilun yhdistämisessä. Samii rohkean ratkaisun ja lähti viimeisenä opiskeluvuotena Itävaltaan, jossa suoritti opinnot itsenäisesti etänä. Matka kohti ammattilaisuutta jatkuu Pohjois-Amerikassa.


Valmistujaisjuhla pe 31.5.2024 – kuvia ja tunnelmia >>