Lentävä lautanen -ruokakulttuuripalkinto Perholle

Ravintola- ja catering-alan koulutus lisää ruokakulttuurin kiinnostavuutta

Perho Liiketalousopiston ravintola- ja catering-alan koulutus sai Lentävä lautanen -ruokakulttuuripalkinnon. Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö, ELO-säätiö nostaa palkinnolla esiin edelläkävijöitä, jotka lisäävät ruokakulttuurimme kiinnostavuutta meillä ja maailmalla.

Lentävä lautanen -palkintoa vastaanottamassa vas. Marja Hemmi, rehtori Juha Ojajärvi. Oik. ELO-säätiön hallituksen jäsen Heikki Antolainen

Perho Liiketalousopiston ruokakulttuuripalkintoa perustellaan seuraavasti:

”Perhon ravintola-alan koulutus juontaa juurensa vuoteen 1935. Perho on kouluttanut Suomeen lukemattomia alan ammattilaisia ja mukautunut esimerkillisesti maailman muutokseen vuosikymmenten varrella. Siitä kertovat esimerkiksi yhdistyminen Helmi Liiketalousoppilaitoksen kanssa, englanninkielinen perustutkinto, Perhon omat panimo ja juustola sekä Helsingin Malmilla sijaitseva oppilaitoksen oma pelto, Green City Farm. Perhon ravintola- ja catering-alan koulutus on vieraanvaraisuusalan keskeinen edelläkävijä ja laadukkaan ammatillisen osaamisen kivijalka.”

Samassa tapahtumassa Lentävä lautanen -ruokakulttuuripalkinnon otti vastaan laadukkaiden suomalaisten raaka-aineiden puolestapuhuja ravintoloitsija-keittiöpäällikkö Ari Ruoho.

Palkinnot jaettiin Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija –kilpailujen finaalien yhteydessä Viini & Ruoka –tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa perjantaina 25.10.2024.

Lisätiedot–Perho Liiketalousopistolle Lentävä lautanen–ruokakulttuuripalkinto

Marja Hemmi, koulutusjohtaja, ravintolapalvelu
040 480 5577
marja.hemmi (at) perho.fi

Peter Fredman, ELO-säätiön hallituksen puheenjohtaja
peter.fredman (at) fredmangroup.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments