Minusta tuli parempi kokki
Opiskelu kokiksi kannatti
Yrittäjä Tania Rodriquez-Kaarto valmistui Perho Liiketalousopistosta kokiksi 2010. Ennen kokopäiväisesti keittiöön siirtymistään Tania työskenteli graafisena suunnittelijana. Ruoanvalmistus on ollut aina ollut hänelle mieluista, ja kun alan vaihtoon oli mahdollisuus piti se toteuttaa. Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon opiskeltuaan hän on omasta mielestään parempi kokki.
Tania pitää meksikolaisten kastikkeidensa ja tuotteidensa myymisestä sekä uusien tuotteiden luomisesta. Tuotekehittelyssä on eduksi Tanian kyky kuulla ja nähdä makuja samaan tapaan kuin musiikintekijä kuulee säveliä. Kokin työssä oppii projektinhallintaa, joka on ensiarvoista sujuvassa liiketoiminnassa aikatauluttamisen ja luovuuden lisäksi. Mikä yrittäjyydessä on niin mukavaa?
Yrittäjä Tania Rodriquez-Kaarto: ”Perhon jälkeen minusta tuli parempi kokki”
Perholainen – askeleet ammattiin videot >>
Lisätiedot–Minuta tuli parempi kokki
Päivi Kaksonen, lehtori, opinto-ohjaaja
040 480 5511
paivi.kaksonen (at) perho.fi