MMA-stipendi Milolle

Viime viikolla Perho Liiketalousopistosta valmistui merkonomeja, joista yksi sai liiketoiminnan perustutkinnon kyytipojaksi MMA-stipedin.

K-kauppiasliiton stipendejä perholaisille

MMA-stipendi Milolle

Sales on, Milo!

Onnittelut Milolle!

Perho Liiketalousopisto antaa hyvät eväät myynnin ja markkinoinnin tehtäviin, mistä kertoo muun muassa se, että Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset -liitto (MMA) luovutti pe 29.5.2020 Malmin kampuksen valmistujaisjuhlassa merkonomiksi valmistuneelle Milo Mutkalle MMA-stipendin.

PM17B-ryhmässä opintonsa suorittanut Milo on valmis myyjä, jolla on asennetta ja ammattitaitoa – ja finaalipaikka asiakaspalvelu ja myynti -lajin Taitaja 2019 -kisoissa.

Milo taitaa markkinoinnin ja myynnin niin kuluttajille kuin yrityksillekin. Ammattiosaamisen näytöistä XXL:ssä ja B2B-myynnistä R-Officesta hänellä on erinomaiset arvosanat. Milo on ”vanhan ajan” herrasmiesmyyjä: kohtelias, avulias ja ahkera. Merkonominopintojen ja osa-aikatyön lisäksi hän on vapaa-ajalla tehnyt lukio-opintoja ja suunnittelee jatko-opintoja markkinoinnin ja myynnin alalla.

MMA-stipendi Milolle – lisätiedot

Heidi Havumäki, koulutuspäällikkö, liiketoiminta
040 714 4246
heidi.havumaki (at) perho.fi


MMA-stipendi Laurettelle ja LeevilleMyynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA >>on Akavan seitsemänneksi suurin jäsenjärjestö. MMA toimii myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten ammatillisena etujärjestönä. Liitto antaa tukea ja turvaa työelämään ja sen muutostilanteiden hallintaan. Jäsenyyteen sisältyy oikeusturvapalvelu ja ansiosidonnainen työttömyysturva.